Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Best of Men Retreat

Zaterdag 25 maart 2023 om 8:30 tot zondag 26 maart 2023 om 13:30

De Heikop, Nieuwenhagenerweg 2, 6445 PD Brunssum, Netherlands

Over dit evenement

Er is tegenwoordig waanzinnig veel mogelijkheden wanneer het gaat over persoonlijke ontwikkeling en verdieping. We gaan er dit weekend een aantal raken en vorm geven via 4 pijlers.

EGO - neem leiderschap over jezelf en je eigen leven en leer je eigen valkuilen, blinde vlekken en beperkingen met open vizier aan te kijken. En probeer hierbij je ego zoveel mogelijk los te laten.

FYSIEKE pijler - uiteindelijk is alles energie. Hier kun je oneindig over lezen (op fysiek, mentaal en energetisch/spiritueel niveau). Ik wil je zelf graag iets meegeven op de eerste lagen en wel op de biofysica van je lichaam.

GEVOELSPIJLER - ervaar dat niet alles te rationaliseren is en je gedachten maar gedachten zijn. Niets meer en niets minder. We mogen ervaren dat gevoel vaak dieper zit en veelal ook opgeslagen in je lichaam. Middels je ademhaling gaan we leren hoe we echt in ons lichaam kunnen zakken en (nog meer) mogen voelen.

VERTROUWENS pijler - alle bovenstaande hebben minimaal 1 ding met elkaar gemeen. Ook al denken we controle te hebben, dat is in de basis enkel maar fictie. Ik geloof oprecht dat het leven vooral gaat over vertrouwen en loslaten en niet over controleren en vasthouden. Middels een mooie oefening gaan we dit mogen ervaren en zul je moeten vertrouwen op je eigen lichaam.

Uiteraard is alles met elkaar verbonden en zijn je emoties uiteindelijke chemische reacties van je eigen biofysica, is je ego vooral je eigen gedachten en is vertrouwen een begrip wat je op allerlei lagen kunt leggen. Naar binnen keren is daarom ook een reis zonder uitgestippelde vaste route.
Gecombineerd met een goede workout, voor een fit en gezond lichaam, willen we naast de verbinding met onszelf en anderen ook van een mannenweekend genieten. In de natuur met een bbq en een drankje naar keuze.

Zaterdag 25 maart 2023 om 8:30 tot zondag 26 maart 2023 om 13:30

De Heikop, Nieuwenhagenerweg 2, 6445 PD Brunssum, Netherlands

Over de organisatie

Best of Men staat voor back to basics, grenzen ontdekken, sharing, ademwerk, work-out en koude training gecombineerd met BBQ + drankje in de natuur

Best of Men

Best of Men Retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 26 apr. om 16:00
Verdiepend Ademweekend
INBODIMENT//
Meerdaagse retraites Ademwerk
Zaterdag, 20 apr. om 02:00
BREATHWORK - HARTSVERLANGEN, CACAO 3e EDITIE
Soul Revolution
Ademwerk Hartsverbinding Cacao ceremonie
Zaterdag, 18 mei. om 10:30
🔥 Embrace Your Spring Renewal: 3-Day Dance Retreat
TransFlow Fusion
Ecstatic Dance Contact Improvisatie Ademwerk
Zondag, 21 apr. om 14:15
21 April Ademreis met Cacao- en Blauwe Lotus in Almere
Glenn Salvesen De Ademlaar
Ademwerk Cacao ceremonie Blauwe Lotus
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl