Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Cacao Ceremony โ˜† Mantra Circle

Zaterdag 08 april 2023 van 19:00 tot 22:00

Vijfde Uitgang 3, 4201 XH Gorinchem, Nederland

Over dit evenement

๐—–๐—ฎ๐—ฐ๐—ฎ๐—ผ ๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜† + ๐— ๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ ๐—–๐—ถ๐—ฟ๐—ฐ๐—น๐—ฒ | ๐—œ๐—ป ๐——๐—ฒ ๐—•๐˜‚๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ | ๐—š๐—ข๐—ฅ๐—œ๐—ก๐—–๐—›๐—˜๐— 

๐‘ป๐’‰๐’†๐’Ž๐’‚: F L O W & vooral plezier en verbinding๐Ÿ˜Š

๐‘ฏ๐’†๐’ƒ ๐’‹๐’Š๐’‹ ๐’ƒ๐’†๐’‰๐’๐’†๐’‡๐’•๐’† ๐’‚๐’‚๐’:
- her-innert worden aan de liefde voor jezelf en mensen om je heen
- verbinding met je lichaam
- naar binnen keren
- ontspanning & Rust
- samen Zijn met gelijkgestemden
- in je eigen kracht staan
- plezier
- muzikale vrijheid

๐‘พ๐’‚๐’• ๐’๐’†๐’†๐’Ž ๐’‹๐’Š๐’‹ ๐’Ž๐’†๐’†?
- Journal/schrijfmateriaal
- Kleed/yogamat (evt. meditatiekussen om comfortabel op te zitten)
- Dekentje(s)
- Muziekinstrumenten! (Djembรฉ, drum/trommel, gitaar, fluit, didgeridoo, viool, percussie materiaal etc.)
- Jouw authentieke zelf
- Eigen bord/bestek
- Jouw keukenspecialiteit ๐Ÿ˜‰

We sluiten af met een potluck maaltijd, waarbij ieder iets vegetarisch meeneemt om met elkaar te delen. Voel je vrij om te gaan of blijven

Wij hebben er super veel zin in en kijken ernaar uit om jou/jullie te verwelkomen in liefde en acceptatie

Liefs,
Romy & Thijs
_______________________________________________________________

๐˜“๐˜ฐ๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ: in De Bunker - Vijfde Uitgang 3, 4201 XH Gorinchem, Nederland

Inloop: 18:30
Aanvang: 19:00
Afsluiting: 21:30
Potluck & connect: 21:30 -

โœจ๏ธEnergie uitwisseling: โ‚ฌ22,22

Thee is inbegrepen
_______________________________________________________________

WAT IS RAUWE CACAO?
Rauwe pure cacao wordt al jรกren gebruikt door de Maya's en andere inheemse volkeren in ceremonies.

Cacao staat bekend als een ware ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ณ. Het is een mooi plantmedicijn dat je dieper in verbinding brengt met je eigen gevoel. Cacao helpt je bij het her-inneren van de liefde voor jezelf en de mensen om je heen๐Ÿ’œ Het ondersteunt je in jouw helingsproces en geeft je precies wat je nodig hebt op dat moment.
_______________________________________________________________

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฅ๐—ผ๐—บ๐˜†
"Na een aantal keer alleen een ceremonie gedaan te hebben voelde ik in de zomer van 2022 een roeping om de Spirit van Cacao te verspreiden."

Romy faciliteert vrouwencirkels en gaat AAN van het begeleiden van anderen in hun transformatieproces. Door haar hooggevoeligheid voelt zij intuรฏtief goed aan wat de ander nodig heeft. Zingen, gitaarspelen en schrijven zijn tools die zij graag inzet om in de binnenwereld te duiken en op verkenningstocht te gaan.

"๐ผ๐‘˜ ๐‘”๐‘’๐‘™๐‘œ๐‘œ๐‘“ ๐‘–๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘˜๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘โ„Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘๐‘–๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘™๐‘  ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘”๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘š๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘ ๐‘Ž๐‘š๐‘’๐‘›๐‘˜๐‘œ๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘š ๐‘ก๐‘’ ๐‘‘๐‘’๐‘™๐‘’๐‘›, ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘’๐‘›. ๐‘Š๐‘’ ๐‘‘๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘™๐‘˜๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘› (โ„Ž)๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘›๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘๐‘–๐‘— ๐‘’๐‘™๐‘˜๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ. ๐‘Š๐‘’ ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘Ž๐‘™๐‘™๐‘’๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘™ ๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘’๐‘™ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘”๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ก๐‘’ ๐‘”๐‘’โ„Ž๐‘’๐‘’๐‘™. ๐‘Š๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ค๐‘’ ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘›๐‘’๐‘›, ๐‘œ๐‘›๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘š๐‘ข๐‘›๐‘–๐‘ก๐‘ฆ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘™๐‘–๐‘’๐‘“๐‘‘๐‘’ ๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘›๐‘’๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘”โ„Ž๐‘’๐‘–๐‘‘."

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ง๐—ต๐—ถ๐—ท๐˜€
"In 2016 heb ik The Dark Night of the Soul ervaren. Sindsdien is mijn reis naar innerlijke heling en rust gestart."

"๐‘†๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘  ๐‘’๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘Ž๐‘™๐‘“ ๐‘—๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘˜ ๐‘–๐‘˜ ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘Ÿ๐‘’๐‘”๐‘’๐‘™๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘˜๐‘œ๐‘๐‘—๐‘’ ๐‘๐‘Ž๐‘๐‘Ž๐‘œ ๐‘œ๐‘š ๐‘š๐‘’๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘“ ๐‘ก๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘๐‘’๐‘› ๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘™๐‘–๐‘ ๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘™๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก ๐‘ฃ๐‘’๐‘–๐‘™๐‘–๐‘” ๐‘–๐‘ ."

Waarom cacao ceremonies?
"Tijdens m'n tweede cacao ceremonie ervaarde ik zo'n innerlijke rust en totale acceptatie van het moment. Dit wil ik delen met anderen! Daarnaast lijkt het me fantastisch om d.m.v. cacao en het chanten van de mantraโ€™s iedereen te zien genieten vanuit een gevoel van liefde en vrijheid."
_______________________________________________________________

Tickets kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna geven wij geen geld meer terug. Je kan natuurlijk altijd je kaartje aan iemand anders geven of doorverkopen.

๐—ฉ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ฐ๐—ต ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ท๐—ฒ ๐—ถ๐˜€?
Mail: cacaoceremonies@hotmail.com
Instagram: @rromy.michelle @thijsjansen23

Zaterdag 08 april 2023 van 19:00 tot 22:00

Vijfde Uitgang 3, 4201 XH Gorinchem, Nederland

Over de organisatie

“-”

--

Reviews

Anoniem

Cacao Ceremony โ˜† Mantra Circle

Dit was voor mij de eerste keer dat ik deel heb genomen aan een cacao ceremonie. Ik vond het best spannend, ik wist niet zo goed of ik me wel helemaal in mijn element zou voelen. Maar er werd al snel een open en vertrouwde sfeer gecreรซerd, dat kunnen Romy & Thijs heel goed. Toen ik eenmaal mijn draai had gevonden ging ik helemaal op in de geluiden en indrukken van het moment. Na afloop hebben we met zn allen gegeten en was het nog heel gezellig. Al met al echt een leuke ervaring!

Lees meer

Anoniem

Cacao Ceremony โ˜† Mantra Circle

Afgelopen zaterdag ben ik voor het eerst bij een Cacao Ceremonie + Mantra Circle geweest. Op voorhand was ik erg benieuwd en wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Zou ik het misschien een beetje akward vinden, zou ik mezelf wel kunnen laten gaan? In alle eerlijkheid was het aan het begin een beetje wennen, maar de organisatoren Thijs en Romy zorgen ervoor dat je je gelijk op je gemak voelt. Zo geven ze ook duidelijk aan dat je gewoon lekker jezelf kan zijn en vooral niet 'moet' of moet forceren. Wil je meezingen, zing mee, wil je neuriรซn, neurie mee, wil je gewoon stilzitten en luisteren, doe dat. Het fijne is dat je met gelijkgestemde zit, iedereen heeft eenzelfde soort visie en er is dan ook niemand die een oordeel klaar heeft liggen of naar je kijkt van: wat ben jij nou aan het doen? Dat biedt echt de ruimte om jezelf gewoon lekker te laten gaan en doen wat goed voelt. Ik heb echt genoten van de avond, het was heel relaxed en ik ben echt weer even tot rust gekomen. Het voelde vertrouwd. We waren met 9 personen in totaal en het was alsof ik iedereen al jaren ken. Na de ceremonie hebben we nog gegeten met elkaar en zelfs daarna hebben we nog nagepraat onder het genot van wat muziek en heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn hart te luchten en te openen. Dank je wel daarvoor, een echte aanrader!

Lees meer

Sabine Blanker

Cacao Ceremony โ˜† Mantra Circle

Dit was mijn eerste ervaring met mantraโ€™s en de cacao, en het is zeker voor herhaling vatbaar! De groep werd echt 1 tijdens de mantra cirkel en dat geeft een enorm omspannen gevoel, omdat je nergens aan denkt, niet aan de dagelijkse zorgen. Je bent echt in het moment, met elkaar. Ook was alles enorm goed geregeld!

Lees meer

Cacao Ceremony โ˜† Mantra Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 21 apr. om 14:30
Mantra Concert - Singing Circle
Hรฉdi Carlee
Mantra zingen Zangcirkel Sanskriet Mantrarecitatie
Zondag, 14 apr. om 13:00
'Creative expressions through the sisterhood womb' Jennifer & Binkie
Binkie
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Vrouwen workshops
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Woensdag, 24 apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl