Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini activation practice groep sessie

Zondag 26 maart 2023 van 19:00 tot 21:00

Remindyourlife, 's-Gravenweg 266, 2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over dit evenement

De levensenergie die langs ons ruggengraat loopt, heet Kundalini energie. Dit zorgt voor onze creatieve levenskracht. Wanneer deze zuiver loopt, leven we vanuit ons volledige potentieel.

Door de evolutie van de mens, is maar een klein gedeelte van deze energie geactiveerd. Hierdoor wordt het dus niet volledig ingezet en leven we niet met onze volle potentie.

Door het heractiveren van deze energie wordt er een bewustzijn gecreëerd zoals dit vanuit onze oorsprong bedoeld is. Nieuwe verbindingen en bedradingen ontstaan in ons hersen- en zenuwstelsel. Waardoor er diepe genezing kan plaatsvinden op geestelijk, lichamelijk en spiritueel niveau.

Het woord Kundalini is Sanskriet en betekent letterlijk “de opgerolde”. Volgens oude geschriften ligt Kundalini energie, ook wel levensenergie genoemd, als een opgerolde slang te slapen aan de basis van onze ruggengraat.

Als de energie ontwaakt, stijgt zij door de chakra's omhoog naar de kruin. Doordat het door alle chakra's heen gaat, zorgt Kundalini energie ervoor dat je geleidelijk door opgebouwde blokkades heen werkt. Dit gaat gepaard met inzichten en heling op elk vlak.

Vervolgens dient deze energie ook weer omlaag te gaan. Deze neerwaartse beweging is minstens net zo belangrijk aangezien deze zorgt voor het gronden. De energie moet dus circuleren.

Tijdens de sessie ga met je ogen dicht op een yogamatje liggen, er wordt muziek afgespeeld. Om de energie te ontvangen en te voelen hoef je alleen maar jouw lichaam en geest te ontspannen. Ademwerk of poses zijn niet nodig. Probeer zonder verwachtingen je over te geven aan het proces. Ik kan enkele van de chakra- of meridiaanpunten op jou lichaam aanraken of erop drukken.

Je kunt tijdens een de sessie verschillende ervaringen hebben, zoals fysieke, emotionele, visuele of het gevoel van ultiem geluk. Wanneer je het regelmatig ondergaat vind een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats. De verdiepende ervaring die binnenin jou kan plaatsvinden is niet met woorden te beschrijven, het is jou eigen unieke ervaring.

De meest voortgekomen voordelen

-Verlichting van stress in het lichaam.

-Emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen.

-Meer zelfvertrouwen en veerkracht.

-Meer verbonden met je intuïtie.

-Verbeterde creativiteit en productiviteit.

-Toename van energie en vitaliteit.

-Spirituele ontwikkelingen.

-Toegang to trillingen met een hogere frequentie.

-Meer rust in je hoofd en geest.

-Het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen.

Lachen, huilen, zingen, schreeuwen, dansen, springen, bewegen, alles is welkom. Sta toe wat er naar boven komt. Het kan zo zijn dat je niets bewust ervaart en je stil blijft liggen. Ook dan is er een beweging in het onderbewuste. Het is allemaal oke.

Doorvoel het om te transformeren. Laat de herstructurering van de hersenen plaatsvinden.

De meeste ervaren na 1 sessie kleine veranderingen. Het kan ook zijn dat je niet gelijk de verandering waarneemt, maar dat deze diep van binnen wel op gang gebracht is.

Het is voor ieder een uniek en persoonlijk proces. Na de sessie werkt de energie door in het dagelijkse leven. Observeer de veranderingen. Alleen jij weet wat goed is voor jezelf. De energie geeft wat jij nodig hebt.

Meerdere sessies (3 - 5) worden daarom aangeraden. Het mooiste zou zijn in een reeks, om de energie actief te houden.

Zondag 26 maart 2023 van 19:00 tot 21:00

Remindyourlife, 's-Gravenweg 266, 2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over de organisatie

Kom volledig in jouw kracht staan! KAP staat voor Kundalini Activation Process en brengt je terug naar de kern. Het is een transmissie proces

Kundalinibyzoë

Kundalini activation practice groep sessie

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Zondag, 28 apr. om 14:30
Sacred Shamanic Breathing and Healing Ceremony in Kokos
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Innerlijke Reis Spirituele ontwikkeling
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Zondag, 28 apr. om 15:00
Ecstatic Dance•Sing• Celtic Beltane Ceremony• by Golden Moonlight
LOVE events by Golden Moonlight
Ecstatic Dance Mantra zingen Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl