Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel - 'Zachte kracht'

Saturday 15 April 2023 van 14:00 tot 16:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

Net over de grens bij Millingen aan de Rijn gaan we van start met een maandelijkse ademcirkel. In een prachtige groep begeleid ik samen met Karen Wessels deze ademcirkel met het thema ‘zachte kracht’.

We zetten hiervoor de verbonden ademhalingstechniek in. Het woord zegt het al, verbonden, zonder pauzes waardoor je op een diepe transformeren reis gaat in jezelf. Het proces wordt begeleidt met stem, muziek en aanraking (alleen als dit oké voelt).

Deze ademtechniek kent vele voordelen, zoals:
- Creëren van meer innerlijke ruimte
- Transformeren van trauma's
- Het vergroten van de verbinding met je lichaam
- Rust brengen in jouw systeem
- Creëren van stroming in jezelf
- Verwelkomen van jouw energie, (zelf)vertrouwen en creativiteit

Zachte kracht voor mij betekend liefdevol zijn naar jezelf en de ander. Jezelf omarmen in alle facetten van je zijn. Verwelkomen in dat wat je tegenkomt in jezelf en daar oordeelloos naar te mogen zijn.

Voel jij de roep om aan te sluiten bij deze ademcirkel - 'zachte kracht', dan ben je van harte welkom.

Een ademcirkel kan een diepe transformatie teweeg brengen. Gebruik je medicatie, of heb je fysieke of mentale klachten/aandachtspunten, neem dan eerst even contact op voordat je je aanmeldt. Dit kan via: info@maryamjanssen.nl.

Praktische informatie:
- DATA: 15 april 2023
- TIJDEN: Je bent welkom vanaf 13.45 uur. We beginnen de ademcirkel om 14.00 uur, waarbij we eerst starten met een fijne opening. Tegen 16.30 uur sluiten we de ademcirkel 'Zachte kracht'.
- INNERLIJKE VERZORGING: na de ademcirkel is er een heerlijke versnapering.
- UITWISSELING: * supported bird - € 33,- * regular bird - € 44,- * abundance bird - € 55,-*
- MEER INFO: stuur een berichtje naar info@maryamjanssen.nl

Geef je de voorkeur aan een 1:1 ademsessie (traject) dan ben je ook van harte welkom. Ga hiervoor naar: https://maryamjanssen.nl/1-1begeleiding/

OVER MARYAM JANSSEN
Mijn passie is om mensen in verbinding te brengen met hun eigen essentie, met het lichaam als sleutel en wijze raadgever. De weg naar binnen, liefdevol reflecteren om vanuit daar jezelf in de wereld te zetten. Niets is voor mij mooier dan mee te reizen met anderen die weer in de eigen innerlijke kracht gaan staan. De magie die ontstaat bij ademen fascineert mij. Vanuit mijn ademcoach opleiding is de verbonden ademhaling op mijn pad gekomen, waar ik magische dingen heb zien gebeuren. Diepe transformatie en heling vindt er plaats 1:1 als ook in ademcirkels. Veel dankbaarheid voel ik voor deze prachtige tool die we 'gewoon' in ons hebben. Voelt fijn om daar meer aandacht en ruimte aan te geven zodat we iedere keer weer meer in onze eigen kracht gaan staan, in verbinding met je eigen essentie. Adem je met ons mee?

Saturday 15 April 2023 van 14:00 tot 16:30

Vlierhof ECO-Community & Holistic Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over de organisatie

Net over de grens bij Millingen aan de Rijn host ik prachtige workshops en retraites. Ook begeleid ik 1:1 ademsessies en geef ik heerlijke massages.

In samenwerking met

Karen Wessels - Soul Coaching

Reviews

Kim Broekmeulen

Workshop: op reis met jezelf en je lichaam

Wat een prachtige reis hebben we gemaakt als groep met Maryam. Ze kan zo goed invoelen wat een ieder nodig heeft. Bij de ademwerk oefening kwam ze op precies de juiste momenten langs om net dat duwtje te geven om dieper te gaan of net die aanraking waardoor je weer terug komt uit je hoofd en nog verder in je lijf zakt. Maryam was oprecht geïnteresseerd, heel respectvol en liefdevol naar een ieder in de groep. De reis voelde als een warme deken, een veilige bedding van waaruit we ons lichaam konden voelen. De dag was mooi opgebouwd met kundalini dans, meditatie, ademwerk en aanraking... maar dat kan de volgende keer dus weer anders zijn omdat Maryam echt kan intunen op wat een ieder nodig heeft. De lunch was heerlijk! En de vlierhof, het terrein, de mensen die er wonen en werken waren zeer verwelkomend. Ik heb genoten en zou zo weer een workshop bij haar boeken. Bedankt lieve Maryam voor deze prachtige ervaring!

Lees meer

Ademcirkel - 'Zachte kracht'

Meer evenementen van Maryam Janssen

Saturday, 17 Jun. om 14:00
Transformerende ademcirkel
Maryam Janssen
Adem Ademcirkel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 25 Jun. om 10:00
Dagsessie: Psoas spier van de Ziel | ijsbad | yoga | adem
Van binnen op groen
Ijsbad Adem Yoga
Sunday, 18 Jun. om 15:00
TRANSFORMERENDE ADEMREIS - met cacao & microdosing
Yin Life
Cacao ceremonie Ademcirkel Plantmedicijn
Monday, 26 Jun. om 19:30
Ademcirkel 26 juni
mariekerolloos.nl
Adem Ademwerk Ademcirkel
Sunday, 11 Jun. om 18:00
*** /// Vibrant Voyage Microdose Cacao & Dance \\\ ***
Ellis in Polderland
Truffel ceremonie Ademcirkel Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl