Hemel en Aardewerk, Zuiderparklaan 313, 2574 GB Den Haag, Nederland
Bekijk op kaartOver dit evenement
Maak zelf je bijna alles (je oogst bijvoorbeeld) jarenlang houdbaar zonder koeling of vriezer. Deze leuke techniek gaat al zo'n twee eeuwen mee – en is actueler dan ooit. Het is simpelweg heerlijk om gezonde kant-en-klaarmaaltijden in je voorraadkast te hebben staan die volgens jouw eigen recept gemaakt zijn, zonder conserveermiddelen of suiker. En dat is, ook zonder weckketel, veilig en superleuk om te doen. Onder deskundige begeleiding leer je zelf gerechten als fruitbeleg, chili, maaltijdsoep, pastasaus en bakaardappeltjes te conserveren – of in overleg jouw eigen gerechten. € 149 Inclusief alle materialen en je eigengemaakte lekkers, heldere handleiding met recepten, koffie/thee en een heerlijke plantaardige lunch.Over de organisatie
Een tuinatelier én een uniek winkeltje met de natuur als inspiratie, mindful leven als uitgangspunt en creativiteit als bron van plezier.