Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Hypnose leren bij Hypnose Centrum Flevoland

Zaterdag 25 maart 2023 om 9:00 tot zondag 26 maart 2023 om 17:00

Almere, Nederland

Over dit evenement

Iedereen kan hypnose leren en het is ook nog eens heel erg leuk.

Het zijn twee dagen vol inspiratie en je past direct toe wat je leert. Praktijkgericht leren wordt dat genoemd en dat is de manier om hypnose te leren. Niet uit een boek. Niet van een filmpje. Niet in een megagrote groep.

In het Hypnose Centrum Flevoland ben je niet anoniem, kun je leren in je eigen tempo en de opleiding is geschikt voor iedereen die de Nederlandse taal voldoende beheerst en 18 jaar of ouder is. doe mee en maak het verschil!

Je zult versteld staan hoe snel jij jezelf en anderen helpt om problemen op te lossen die onoplosbaar leken en je merkt dat je zelf ook een persoonlijke ontwikkeling doormaakt direct vanaf de eerste lesdag.

Krachtige affirmaties helpen je van je innerlijke piloot af
Met affirmaties installeer je bemoedigende woorden en krachtige overtuigingen in jezelf.

Ik kan alles, ik rook niet meer, ik snoep niet meer en niets geeft mij meer stress. Ik ben nergens bang voor en ik barst van zelfvertrouwen en ik ben het middelpunt van mijn leven.
TOP als je dat doet en er het gewenste resultaat mee krijgt. Geen stress meer, je barst van zelfvertrouwen je cijfert jezelf niet weg.

Je woorden sijpelen weg als miezerregen
Voor de meeste mensen werkt het niet zo en dat is eigenlijk normaal. Je kan namelijk nog zo vaak jouw krachtige overtuigingen uitspreken, maar het effect is er niet of is er slecht eventjes. Jouw woorden lossen op in de ruimte waarin je bent.

Jouw innerlijke automatische piloot is zo veel krachtiger dan jouw affirmatie en daarom doen de meeste mensen wat ze altijd doen en accepteren daarmee dat alle overtuigingen die in de loop van hun leven zijn ontstaan hun waarheid is en dat dit is wie ze zijn, alsof zij dat echt zijn! En dat is het pijnpunt in dit geweldige verhaal.

Lees nog even verder
Jouw droom om iemand anders te zijn en zelfvertrouwen te hebben, geen stress te hebben of geen angst en onzekerheid is in feite de wens om te kunnen zijn wie je wilt zijn.

Jouw blauwdruk
Vaste gewoonten en rotsvaste overtuigingen zijn als een blauwdruk van je persoonlijkheid. Handig, alles gaat automatisch zonder dat het veel energie kost. Je hoeft niet over alles na te denken en je handelt als vanzelf. Onhandig als iets je niet meer dient en in feite beperkt.

De stempels van je verleden
Wie jij nu bent is wie je bent geworden door wat anderen je hebben voorgedaan, anderen je hebben geleerd en deze anderen hebben jou de overtuiging gegeven dat dit is hoe het moet en hoe je bent.

Kies de stempel van jouw toekomst
Wil jij zijn wie je diep van binnen zou willen zijn? Dat kan met een krachtige affirmatie die je niet hoort uit hardop uitgesproken woorden die in de ruimte verdwalen, maar een affirmatie wordt pas een echte krachtige overtuiging als jouw patroon, jouw overtuiging meedoet met de verandering.

Dat patroon wat zo diep zit dat jij er niet bij kan, want jouw patroon is lekker geautomatiseerd en maakt het zich gemakkelijk of het nou goed is voor je of niet. Dat maakt niks uit.


Leer hoe je met hypnose deze veranderingen gaat waarmaken, in je zelf en bij anderen. Je komt met een oplossing die echt werkt.

Hypnose Centrum Flevoland ligt midden in het land en is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Treinstation Almere Oostvaardersplassen is dichtbij.
Parkeren is gratis en laadpalen zijn aanwezig.

Het centrum ligt in een ecologische omgeving waar rust, natuur, groen, inspiratie en ontspanning zorgt voor een magische plek om hypnose te leren.

De lessen worden gegeven op 2 aaneensluitende dagen van 09.00 tot 17.00 uur.
Koffie, thee, sap en fruit is inclusief.

Monique Tenthof van Noorden een toegankelijke, bevlogen en enthousiaste docent vol passie. Haar lessen zijn duidelijk, praktisch, gestructureerd, interessant en interactief. Naast dat er serieus en professioneel wordt geleerd en gewerkt wordt er ook veel samen gelachen.

Meld je aan of kijk even voor meer informatie:
https://www.hypnosecentrumflevoland.nl/

Er is nu nog plek beschikbaar.


Zaterdag 25 maart 2023 om 9:00 tot zondag 26 maart 2023 om 17:00

Almere, Nederland

Over de organisatie

“Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”

Directe hypnose laat je zijn wie je wilt zijn in 1 sessie. Niet je opvoeding, je gedachten, je gevoelens of je problemen bepalen wie je bent.

Hypnose leren bij Hypnose Centrum Flevoland

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 01 mei. om 19:00
BREATH ECSTATIC
Natural High
Adem Ecstatic Dance Spirituele ontwikkeling
Maandag, 12 aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Woensdag, 31 jul. om 10:00
Vlierhof- Zomer 🌞Festival 2024
Vlierhof Community
Leven vieren Kids activiteit Festivals
Donderdag, 25 apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl