Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Deep Dive Circle

Donderdag 30 maart 2023 van 19:30 tot 22:30

Haagweg 4, 2311 AA Leiden, Netherlands

Over dit evenement

✨ 𝗗𝗲𝗲𝗽 𝗗𝗶𝘃𝗲 𝗖𝗶𝗿𝗰𝗹𝗲 ✨
Wij nemen je graag mee op reis. Tijdens de Deep Dive Circle creëren wij een veilige ruimte waar je op reis gaat naar jouw eigen kern. Je mag al je beschermlagen en maskers af doen. Je kan ontdekken wie je echt bent en wat belangrijk is voor jou.

--- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ☯️ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ ---

𝗪𝗮𝘁 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘄𝗲 𝗲𝗿𝘃𝗮𝗿𝗲𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗼𝗻𝗱𝗲𝗻?
De avond start vaak met een meditatie of andere manier om in je lichaam te landen en verbinden met jezelf. Daarna doen wij een check-in rondje zodat iedereen zijn eigen behoefte in kan brengen voor de avond. Wat wij vaak horen is de behoefte om te delen, om gezien en gehoord te worden. Er kan ook een verlangen zijn om met anderen of met jezelf te verbinden, te bewegen, dansen of juist in stilte te zitten. Wij nodigen jou uit om jezelf en jouw verlangen in te brengen.

Sharing vormt vaak een belangrijk onderdeel van onze Deep Dive Circles. Wij creëren een veilige, liefdevolle en onvoorwaardelijke ruimte waarin jij precies kan zijn zoals je bent en waarin jij in de groep kan ontdekken wat er in jou leeft. Hiernaast kunnen wij een combinatie van belichamings- en bewustwordingsoefeningen inzetten die jou kan leren in te tunen en te luisteren naar je diepste verlangens. Deze tools gebruiken wij op intuïtieve wijze naar wat de groep of een individu nodig heeft. Zo kan je je patronen aankijken en loslaten als het moment daar is. Ook zullen er oefeningen zijn waar je juist je speelsheid of kracht kan onderzoeken.

Tijdens deze avond ben je altijd zelf verantwoordelijk voor je eigen inbreng en proces. Je doet dit op jouw tempo en wij ondersteunen jou hierin. Er kunnen inzichten en stukken van jezelf naar boven komen die eng of confronterend zijn. Door juist de diepte in te gaan en jezelf te laten zien kan het een verbindend en zelfs helende werking hebben. Je ervaart hoe het is écht gezien te worden en hoe verbindend het voelt om gedragen te worden in jouw process door de groepsenergie.

--- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ☯️ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ ---

𝗩𝗼𝗼𝗿 𝘄𝗶𝗲?
Iedereen bevindt zich op een ander deel van zijn innerlijke reis. Wat wij belangrijk vinden als Deep Dive is dat je een zeker bewustzijn hebt van jouw individuele proces en ook het vermogen hebt om jezelf daarin te kunnen dragen. De intentie om naar binnen te keren is voor ons het allerbelangrijkst. Hierin liggen jouw persoonlijke schatten verborgen!

--- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ☯️ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ ---

𝗪𝗶𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘄𝗲?
Wij (Rene, Nick & Cindy) hebben alle drie in verschillende sharing-, mannen- en community circles gezeten. Door deze circles en talloze andere ervaringen hebben wij veel ontdekt en losgelaten. Daarnaast beschikken wij ook over de praktische vaardigheden in het begeleiden van mensen. Van daaruit is het verlangen ontstaan om andere mensen te ondersteunen in het contact maken met hun authentieke zelf. Wij hebben elk onze eigen kwaliteiten waardoor wij elkaar aanvullen en ondersteunen met onze unieke kennis en ervaring. Door onze energieën te bundelen versterken wij elkaar ten gunste van de groep/het veld/de sfeer.

✼ 𝙍𝙚𝙣𝙚́ is onze stille kracht, zijn energie is warm en aandachtig, hij kan als geen ander de veilige bedding waarborgen en draagt graag zorg voor de ander om zichzelf te laten horen. Daarnaast heeft hij samen met Nick 4 jaar in een mannencirkel gezeten waar hij een erg belangrijke sleutel was voor de berging van onze veilige setting.

✼ 𝙉𝙞𝙘𝙠 heeft zichzelf via verschillende methodes ontwikkeld op het spirituele pad en kan deze methodieken met gemak inzetten om jouw een stapje verder te helpen op je pad. Daarnaast is hij erg scherp en zal hij een spiegel zijn voor alles wat zich aandient.

✼ 𝘾𝙞𝙣𝙙𝙮 kan erg goed invoelen op de individu en benoemen wat zich aandient bij de ander. Zij luistert haarscherp naar wat er (niet) gezegd wordt, kan glashelder kijken naar de ander en voelt wat vaak voor de ander nog in de schaduw ligt. Zij bewaakt ook van nature het veld waarin de groep zich in begeeft en draagt deze energetische ruimte zonder oordeel en met liefde en compassie.

Wij kijken ernaar uit jullie te mogen ontvangen bij onze Deep Dive Circles. Tot snel!

Liefs,
Rene, Cindy & Nick

--- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ☯️ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ ---

𝗗𝗮𝘁𝘂𝗺:
2 maart, 30 maart, 13 april, 1 juni, 29 juni 2023

𝗧𝗶𝗷𝗱:
19:15 inloop
19:30 begin van Deep Dive Cicle
22:00 – 22:30 einde

Om een veilige ruimte te creëren en waarborgen, sluiten we de deuren om 19:30 en is het niet meer mogelijk om naar binnen te komen.

𝗟𝗼𝗰𝗮𝘁𝗶𝗲:
Leiden Verlicht
Haagweg 4, Leiden (graag melden bij Café Leidse Lente)

𝗕𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲:
25 euro p.p.

Bij het kopen van een kaartje, ga je ook akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Die kun je raadplegen op onze website: https://deepdive.nu/algemene-voorwaarden/

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵:
✼ Zorg goed voor jezelf. Draag gemakkelijk zittende kleding.
✼ Er zijn zitkussen, matjes en dekentjes aanwezig.
✼ Als je niet goed op een zitkussentje kan zitten, neem graag hiervoor contact met ons op. Dan zoeken wij samen een oplossing.
✼ Wij zorgen voor thee, water en snacks.

𝗣𝗮𝗿𝗸𝗲𝗿𝗲𝗻
Er is betaald parkeren in de buurt (24 uur open).

Parking Leiden Centrum
Haagweg 8, Leiden.

--- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ☯️ --- ✼ --- ✼ --- ✼ --- ✼ ---

Meer informatie over ons kun je vinden op onze website: https://deepdive.nu/

Donderdag 30 maart 2023 van 19:30 tot 22:30

Haagweg 4, 2311 AA Leiden, Netherlands

Over de organisatie

“"People can only meet you, as deeply they've met themselves" Matt Kahn.”

Deep Dive creëert ruimtes waar mensen zich veilig voelen om hun maskers af te zetten en de verborgen schat van hun authentieke zelf te ontdekken.

Reviews

Maartje N

Deep Dive Workshop: Shamanic Breathwork

Beetje gespannen ging ik naar de workshop ‘Shamanic Breathwork’ georganiseerd door Deep Dive in Leiden. Ik had een beetje ervaring met ademwerk (Wim Hof), maar de ervaring van deze dag was echt fijn. Rene, Cindy en Nick zorgden voor een veilige setting in de groep waardoor ik me rustig op mijn eigen proces kon focussen. Heel relaxed om zo professioneel en tegelijk speels meegenomen te worden op deze ademreis. Bijzonder om echt 'gezien' te worden. Ik heb veel los kunnen laten, mijn lichaam nam de leiding. Na de ademreis voelde ik me licht, vrolijk en onverwacht ‘bevrijd’. Dit ga ik zeker vaker doen. Many thanks.

Lees meer

Deep Dive Circle

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 16 mei. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Zondag, 21 apr. om 19:00
Non-Linear Movement Method - Release and let go
Leander Ruivenkamp
Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling Lichaamsbewustzijn
Zondag, 05 mei. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Dinsdag, 30 apr. om 18:30
Open (vrouwen)verbindingscirkel
Yoga Praktijk Zwolle ⭐︎ Adem ⭐︎ Meditatie ⭐︎ Verbinding⭐︎
Vrouwencirkels Sharing Circle Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl