Ecstatic Dance, Food & Mantra Gathering – Samhain Celebration

Zondag 31 oktober 2021 van 14:30 tot 22:00

Vlierhof Community & Holistic Health Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Over dit evenement

Ecstatic Dance, Food & Mantra Gathering – Samhain Celebration
~ Vlierhof Tribe Gathering ~

Samen gaan we op 31 oktober, Samhein - het feest van de transitie - vieren met een speciale Ecstatic Dance, Food & Mantra Gathering.

Over Samhein
Voor onze Keltische voorouders markeerde dit het begin van een nieuw jaar. Het was het moment waarop de sluiers tussen de werelden dun waren. (Allerheiligen/Halloween is de dag erna). Symbolisch markeerde het een overgangscyclus van dood en (weder)geboorte. Naast het eren van onze voorouders, vierden ze met dit feest het begin van de donkere periode van het jaar. Waar buiten zichtbaar het licht overgaat naar donker, gebeurt ondergronds het tegenovergestelde. Met het oogsten is alles wat levend was weer gestorven en een deel geofferd aan de aarde. Onder de grond, in het duister en veilig in de schoot van Moeder Aarde, begint het leven weer te sluimeren. Om straks in de lente in het licht opnieuw geboren te worden.
Wat wil jij offeren aan de Aarde? Wat wil jij voeding geven voor nieuw Leven?

Ecstatic & Mantra
Het lijf en de stem zijn de dragers van onze aanwezigheid... en ze zijn een gouden combinatie. Als het lijf los is, heeft de stem meer ruimte, en als de stem vrij is maakt deze in trilling het lijf weer losser. Het is een beetje een kip of het ei verhaal, maar eerst dansen en dan zingen is heel erg mooi gebleken. Meer overgave, meer waarachtigheid, meer bezieling... meer Verbinding.

En hoe mooi om juist deze sluiers naar de verbinding met onszelf, onze binnenwereld dunner te maken op de dag van Samhein!

Om met het dansen dat wat wilt laten sterven werkelijk van je af te gooien… en zo ook met het zingen ruimte te maken in je lijf, hart en hoofd voor dat wat er naar je toe mag komen aan nieuwe inspiratie, nieuw leven!

Want niemand minder dan jouw hele Authentieke Zelf is hier op Aarde gewenst. Jouw Stem, jouw Dans, jouw Klank... Jouw prachtige blauwdruk die hier op Aarde mag landen. En als onderdeel van de Tribe mag er geen stukje van jou achterblijven... WELKOM!

Food
Waar Muziek en Dans voeding voor de Ziel geven, bieden we ook gezonde voeding aan voor het lichaam. De Vlierhof heeft een Demeter gecertificeerde BIO-moestuin. Waar moeder aarde en de mensen van Vlierhof met veel liefde de lekkerste groenten laten bloeien en groeien. Deze overheerlijke snoepjes van de natuur vormen de basis van een magisch diner die we in verbinding samen nuttigen.

Programma
• 15:30 Aankomst, landen
• 16:00 Openingsceremonie - Samhein Viering (Karen)
• 16:30 Ecstatic Dance (Jochem)
• 18:30 Een overheerlijk biologisch & plantaardig diner (Griet)
• 20:00 Opening Zangcirkel (Jelle Schipper en Francesco)
• 22:00 Einde

Praktisch
• Datum: Zondag 31 oktober 2021
• Prijs: €77,- (er zijn maximaal 30 tickets beschikbaar)
• Locatie: Vlierhof Community in Kleve

Maandelijks Event
We willen dit evenement, deze Gathering, maandelijks terug laten komen, zodat we het Leven Samen Blijven Vieren. Met elke maand een speciaal Thema. Zo belangrijk om te voelen en ervaren dat we onderdeel van gemeenschap zijn... in elkaars aanwezigheid, elkaars resonantie... een Tribe!

Zondag 31 oktober 2021 van 14:30 tot 22:00

Vlierhof Community & Holistic Health Center | B&B | Groups | Workshops | Events, Klever Str. 115, 47533 Kleve, Duitsland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Welkom op Vlierhof: "Jonge energie op een oude en prachtige locatie" Vlierhof is in de basis een kleinschalige ecologische woongemeenschap, met een boomgaard, groentetuin en grote kas. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden. Vlierhof is ook een holistisch gezondheidscentrum met seminar house, zweethut, sauna, natuurcamping en B&B. We bieden ruimte voor allerlei vormen van bewustzijnsgroei, beweging, verbinding, ontspanning en welzijn. Ontdek ook onze veelzijdige Community. Er zijn mogelijkheden voor vrijwilligerswerk, deel te nemen aan een workshop, lezing of retraite, of onze locatie te huren.

Vlierhof

Totaal 10 evenementen geplaatst
1. Kies je tickets
Ecstatic Dance, Food & Mantra Gathering – Samhain Celebration

Praktisch • Datum: Zondag 31 oktober 2021 • Prijs: €77,- (er zijn maximaal 30 tickets beschikbaar) • Locatie: Vlierhof Community in Kleve

€ 77,55
Inclusief € 0,55 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Ecstatic Dance, Food & Mantra Gathering – Samhain Celebration

Meer evenementen van Vlierhof

Donderdag, 23 dec. om 14:30
Ecstatic Dance, Food & Mantra Gathering – Christmas Edition
Vlierhof
Ecstatic Dance Mantra zingen
Woensdag, 29 dec. om 13:00
Vlierhof winter Gathering
Vlierhof
Gathering Oud & Nieuw
Vrijdag, 28 jan. om 09:30
"HEEL" een 3-daagse reis naar de diepte van je Zijn
Vlierhof
Retreat Mantra zingen Zweethut

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 dec. om 10:00
Tantra Retreat - Revealing Souls
Mandira
Tantra Retreat Mantra zingen
Vrijdag, 03 dec. om 19:30
Helende Zang & Mantra avond
Mayura Sound Healing
Soundhealing Stembevrijding Mantra zingen
Vrijdag, 31 dec. om 12:15
New Year's Gathering - Cosmic Awakening
Lotus Tribe
Gathering Oud & Nieuw
Woensdag, 08 dec. om 19:40
Kirtan! Zingen in de wei!
Unveiling Intimacy
Mantra zingen Kirtan Gathering
Made with ♥ Copyright 2021 hipsy.nl