Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dagceremonie met Magische Truffels, max 4 personen

Vrijdag 17 februari 2023 van 10:00 tot 20:00

Soest, Nederland

Over dit evenement

Maak de reis van je leven met Magische Truffels!

De Magische Truffel bevat de psychoactieve stof psilocybine en is een krachtig en liefdevol plantmedicijn. Het gebruik van truffels in de veilige en geborgen setting die ik je bied is een inzicht-gevende en helende ervaring die goed past in processen van heling, persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spirituele groei.

In een ceremonie leer je jezelf op een dieper en werkelijker niveau kennen. In een reis met Magische Truffels ga je voorbij je mind en jouw dynamieken, patronen en blinde vlekken worden zichtbaar. Je wordt je bewust van je gedachtestromen en de verschillende commentatoren in je hoofd en kunt deze vaak helder en vanuit een totaal ander perspectief bekijken dan je altijd doet, en toetsen op waarheid.

Dit draagt bij aan heling van trauma, (oude) pijn en loskomen van angsten en onzekerheden. De truffels helpen je heel eerlijk reflecteren op jezelf en je gedragingen in allerlei rollen, situaties en relaties. Het kan je inzichten geven wanneer er sprake is van burn-out of bore-out en je helpen in het vinden van jouw levensmissie. In een ceremonie ontstaat ruimte voor vergeven, helen, loslaten (of anders vasthouden), diepe vreugdevolle zelfliefde en transformatie.

Alle antwoorden zitten al in jou… de Magische Truffels helpen je onderzoeken en herinneren!

Met deelnemen aan een ceremonie zijn niet zomaar alle struggles en troubles uit jouw leven verdwenen. Maar je keert altijd huiswaarts met inzichten waar je mee aan de slag kunt. Soms nog steeds hard werken maar wel met meer zelfliefde, zelfvertrouwen en mildheid voor jezelf en je omgeving.

Over mij, Brigitta

Sinds 2019 heb ik al vele mensen mogen begeleiden in ceremonies en daarbuiten, en kunnen bijdragen aan werkelijk prachtige transformaties. Ik werk intuïtief en volg jou in je behoeften zoals ze zich aandienen.
Door mijn levensverhaal, mijn eigen reizen, het volgen van trainingen en workshops en de opleiding familieopstellingen waarin ik heb geleerd om systemisch te kijken naar je systeem van herkomst (je familielijn) heb ik mij ontwikkeld tot een liefdevolle coach die jou kan helpen je trauma’s te helen, je leven te vereenvoudigen en gelukkiger en lichter door het leven te gaan.

Mijn begeleiding stopt niet na een ceremonie. In de dagen erna zal ik bij je inchecken om te vragen hoe het met je gaat, en ook daarna kun je gerust naar me uitreiken om te sparren of je hart te luchten. Ik ben oprecht in jou en het verloop van jouw proces geïnteresseerd, ook als een ceremonie al even geleden is.

Wat eerdere deelnemers zeiden:

“In deze ceremonie heb ik meer geleerd en geheeld dan in alle therapieën die ik ooit heb gevolgd bij elkaar. Ik was de client en de psycholoog tegelijk, in gesprek met mezelf met alle bewuste én onbewuste kaarten op tafel.” Berend, juni 2019

“Het totaal van deze beleving is geweldig. De voorbereidingen, de betrokkenheid en de nazorg die Brigitta biedt zorgen er echt voor dat je de ceremonie optimaal kunt ervaren. De inzichten die we hebben opgedaan, de dingen die er in beweging zijn gezet zijn prachtig. Nog iedere dag komen we dingen tegen die sindsdien zijn veranderd. Het heeft echt verdieping gebracht in onszelf en onze relatie. Voor herhaling vatbaar!” Stelletje, februari 2022

“Nogmaals dank – ik weet niet echt waar het allemaal mee te maken heeft, maar voel me echt zoveel fijner. Wat een mooie ervaring heb ik gehad.” Linda, mei 2022

“Wat een ervaring. Door het donker naar het licht, heftig maar alles waard. Confronterend ook… heb mezelf echt gezien en dat was niet allemaal fraai. Ik kan aan het werk met mijn huiswerk.” Mieke, september 2022

“Wat een intense en mooie ervaring. De reis zelf maar ook het met elkaar napraten, het heerlijke eten, en het dansen en lachen. Je bent een echte engel, liefs. Marjon, oktober 2022

Aan deze ceremonie kunnen maximaal 4 personen deelnemen. Een ceremonie bij mij gaat altijd door, ongeacht het aantal inschrijvingen. Als het zo ontstaat dat jij je inschrijft voor een groepsceremonie en je blijkt de enige deelnemer… Dat is dan precies zoals het de bedoeling is.

Voel je de JA en wil je je aanmelden? Mooi! Vul het intakeformulier in op www.dekrachtengel.nl en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen of vind je het fijn om even te bellen? Stuur me een berichtje via het contactformulier of een appje naar 06 40741836. Een mail naar brigitta@dekrachtengel.nl kan natuurlijk ook.

Voor je kunt deelnemen is er eerst een check op medische zaken. In de meeste gevallen is deelnemen 100% veilig maar er zijn een paar uitzonderingen. Om deel te nemen moet je 18 jaar of ouder zijn.

10:00 Ontvangst en uitgebreide kennismaking – Ceremonie – Napraten en delen tijdens een heerlijke maaltijd – Tips voor thuis – 20:00 is een indicatietijd, het kan eerder of later zijn. Je gaat pas naar huis als je eraan toe bent.

195,00

Liefs Brigitta 💗🍄
www.dekrachtengel.nl

Vrijdag 17 februari 2023 van 10:00 tot 20:00

Soest, Nederland

Over de organisatie

“Alle antwoorden zitten in jou”

De Krachtengel - Praktijk voor heling, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Ceremonies en workshops met Magische Truffels

Dagceremonie met Magische Truffels, max 4 personen

Meer evenementen van De Krachtengel

Donderdag, 28 mrt. om 10:00
Dagceremonie met Magische Truffels, max 4 personen
De Krachtengel
Truffel Ceremonie Persoonlijke Ontwikkeling Healing
Vrijdag, 29 mrt. om 10:00
Dagceremonie met Magische Truffels, max 4 personen
De Krachtengel
Truffel Ceremonie Persoonlijke Ontwikkeling Healing
Woensdag, 03 apr. om 10:00
Dagceremonie met Magische Truffels, max 4 personen
De Krachtengel
Truffel Ceremonie Persoonlijke Ontwikkeling Healing
Vrijdag, 05 apr. om 10:00
Dagceremonie met Magische Truffels, max 4 personen
De Krachtengel
Truffel Ceremonie Persoonlijke Ontwikkeling Healing

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 28 mrt. om 20:30
🙏🏻ONLINE Spiritual Moments by Sanne & Rae: THE BIG AWAKENING...🌎
Body and Soul by Sanne
Healing Meditatie Lichttaal
Zondag, 14 apr. om 11:00
BODY, MIND & SOUL EVENT EINDHOVEN
Senang by Grace
Festivals Lezing Persoonlijke Ontwikkeling
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Zondag, 14 apr. om 12:45
Tantra Workshop 'Love & Forgiveness'
Leef!Tantra
Tantra Verbinding Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl