Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Slow Down Sunday

Zondag 26 maart 2023 van 15:00 tot 17:30

Flow yoga&food, De Groene Haven 302, 2627 CD Delft, Nederland

Over dit evenement

Heb jij ook zin in een middag helemaal voor jezelf? Kom dan op zondag 26 maart naar onze Slow Down Sunday in de yogastudio. Willemijn zorgt voor de ultieme ontspannen zondag met meditatie, yoga, muziek en mantra’s en het samen drinken van pure rauwe cacao. Geen mooiere manier om jezelf op te laden tijdens de overgang naar een nieuw seizoen!

Hoe ziet de middag eruit?
• Welkom door Willemijn (yogadocent, cacao facilitator en muzikant | Togather Yoga)
• Korte geleide meditatie
• Cacao drinken
• Gentle Flow yoga
• Yin yoga
• Muziek en mantra’s (meedoen mag, als je liever luistert is dat natuurlijk ook goed)
• Yoga Nidra (als afsluiter om nog dieper te kunnen ontspannen)

Wil je hier ook bij zijn? Boek dan nu je ticket. We zien je heel graag 26 maart! Met prachtige muziek en yogahoudingen word je begeleid van denken naar voelen, van spanning naar ontspanning, van het hoofd naar het hart. Een heerlijke middag voor jezelf met de elementen van yoga, cacao, muziek en ontspanning. Na afloop serveren we thee met wat lekkers.

Waarom cacao drinken?
In Midden en Zuid-Amerika wordt Cacao al duizenden jaren gebruikt in allerlei rituelen, als plant medicijn, maar ook als betaalmiddel. Ceremoniële Cacao staat bekend als een echte hartopener en wij zullen het drinken tijdens het zetten van een Sankalpa, een wens vanuit je hart. Wij maken gebruik van 100% pure cacao die met de hand, veel liefde en oog voor duurzaamheid in Guatemala wordt gemaakt. Cacao is rijk aan allerlei vitaminen en mineralen, zoals koper, ijzer en zink én het is een van de beste bronnen van magnesium en oxidanten. Vanwege de vele gezondheidsvoordelen zoals het verbeteren van de bloedcirculatie en het ontspannen van de spieren wordt Cacao ook wel een superfood genoemd. Ook zorgt de cacao voor de aanmaak van gelukshormonen en geeft het je ruimte om inzichten, creatieve ideeën en inspiratie te krijgen. Wij raden je dan ook aan om pen en papier mee te nemen.

* In principe is Cacao voor iedereen veilig te gebruiken, echter kan het onder sommige omstandigheden fijn zijn om een aangepaste dosis te gebruiken. Bijvoorbeeld in het geval van zwangerschap en/ of borstvoeding, hartproblemen en bij het gebruik van antidepressiva en anti-psychose medicijnen. Informeer ons daar graag van tevoren over.

Zondag 26 maart 2023 van 15:00 tot 17:30

Flow yoga&food, De Groene Haven 302, 2627 CD Delft, Nederland

Over de organisatie

Flow is de combinatie van een foodbar en een prachtige yogastudio. In onze studio organiseren we maandelijks inspirerende worskhops & events.

Flow yoga&food

Slow Down Sunday

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 15:00
Sunset Dance Festival - Ecstatic dance
Sunset Dance Festival - Ecstatic dance
Ecstatic Dance Festivals Live muziek
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl