Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop De Verbonden Vrouw Thema: Ik en de ander

Zaterdag 08 april 2023 van 13:00 tot 17:00

Heesselt, 4063 Heesselt, Nederland

Over dit evenement

Deze middagdag staat het thema: Ik en de ander centraal
In een groep van maximaal 12 en minimaal 6 vrouwen, onderzoeken we hoe jij je verhoudt tot de ander.

Hoe blijf jij in contact met jezelf wanneer je het contact met de ander aangaat? Blijf je trouw aan wat belangrijk voor je is? Aan wat goed voor je is, jouw normen en waarden, jouw eigen verlangen of is dat lastig voor in contact met een ander? Vraag je je nog af wat jij wilt of ben je bezig om de ander te pleasen? Of misschien doe je juist altijd wat je zelf wilt en het liefst alleen. Samen gaan we deze middag op onderzoek wat jouw patroon is, waarom je doet wat je doet, wat je verlangen is en welk stapje jij daadwerkelijk kunt zetten om het contact met de ander werkelijk vanuit jezelf te kunnen aangaan.

Elke vrouw heeft in deze workshop haar eigen uniek plek en mag hier zijn zoals ze is. Niks hoeft anders en alles mag er zijn. Het is dan ook helemaal oké wanneer je geen idee hebt hoe bovenstaande vragen voor jou zijn. Laat de vragen maar op je inwerken, zonder naar de antwoorden op zoek te gaan.

Zaterdag 8 april a.s. gaan we samen met een groep vrouwen op onderzoek. Nieuwsgierig zijn of dan juist nieuwsgierig worden naar dat wat jouw beweegt om te doen wat je doet in contact met de ander, is deze middag de uitnodiging, zonder dat we een doel nastreven.

In de veilige bedding van de Yurt, aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt, nemen we de tijd om door middel van lichaamsgerichte oefeningen, dans, meditatie en deelmomenten te onderzoeken hoe jij je verhoudt tot de ander.

Na deze middag heb je ervaren:

- Welke dynamieken in jouw actief worden wanneer je contact maakt met een ander
- Waarom je doet wat je doet
- Wat je verlangen is in het contact met de ander
- Welke stap jij kunt zetten om op een voor jou gezonde en voeddende manier het contact met de
ander aan te gaan
- En je hebt ervaren hoe het voor je is om je door andere vrouwen te laten spiegelen, inspireren en steunen
- Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor alle vrouwen die de verbinding met zichzelf in contact met de ander willen onderzoeken en zich hierin willen laten spiegelen en steunen door andere vrouwen. Het maakt niet uit of je ervaring hebt met groepswerk, verbindingscirkels of lichaamswerk.

Elke workshop heeft een eigen thema; deze keer staat het thema ‘Ik en de ander’ centraal. Iedere vrouw die de behoefte voelt om samen met andere vrouwen op reis te gaan in zichzelf, is van harte welkom.

Mijn intentie bij het organiseren van deze workshop is om vrouwen een veilige en inspirerende plek te bieden, waarin ze uitgenodigd worden om stapje voor stapje meer ruimte te creëren voor hun eigen unieke aangeboren vrouwelijke kwaliteiten.

Wie ben ik?
Mijn naam is Sandipa van Bruggen. Ik werk als Primal Rebirth Therapeut in mijn eigen praktijk in Heesselt. Daar geef ik individuele lichaamsgerichte (psycho)therapeutische sessies. Omdat ik geloof in de helende kracht van jezelf gespiegeld zien en gesteund voelen door groepsleden, organiseer ik regelmatig groepsactiviteiten waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan.Wanneer je het leuk vindt om meer over mij te lezen, klik dan hier.

Praktische info
In deze workshop is ruimte voor maximaal 12 deelnemers en de cirkel gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen
Datum: zaterdag 8 april 2023 Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: Yurt aan de rand van het bos in de tuin van mijn praktijk in Heesselt (in de buurt van Tiel)
Investering in jezelf: € 60,- incl. btw

Spreekt dit je aan?
Voel je welkom! Er is plek voor maximaal 12 vrouwen. Op het moment dat je je aangemeld hebt is jouw plek gereserveerd. Wanneer de workshop vol zit, dan kan ik je naam op de reservelijst plaatsen en neem ik contact met je op als er een plek vrijkomt. Je kunt een ticket bestellen via Hipsy of je aanmelden via mijn website: https://sandipa.nl/de-verbonden-vrouw-thema-ik-en-de-ander/

Zaterdag 08 april 2023 van 13:00 tot 17:00

Heesselt, 4063 Heesselt, Nederland

Over de organisatie

“De reis in jezelf; een waardevol cadeau aan jezelf en de wereld om je heen”

Sandipa organiseert workshops, trainingen en verbindingscirkels waarbij bewustzijnsverruiming en innerlijke groei centraal staan.

Workshop De Verbonden Vrouw Thema: Ik en de ander

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Vrijdag, 26 apr. om 19:15
Freedive: Rope jam
Freedive Community
Shibari Aanraking Lichaamswerk
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 02 jun. om 13:30
Lezing Geboorte-imprints ~ Bert Cools
Vie Sage
Healing Bewustzijnsontwikkeling Lezing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl