Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Opstellingen met paarden

Vrijdag 24 februari 2023 van 9:30 tot 13:15

De Nieuwe Maesberg, Harderwijkerweg 2, 6816 VA Arnhem, Nederland

Over dit evenement

Een opstelling met paarden kan je helpen om meer geluk en rust in je leven toe te laten. Paarden maken zichtbaar wat er in je onderbewuste speelt en daardoor komt er ruimte voor verandering. Op deze ochtend is er ruimte voor twee vragen waarmee we het paardenveld in gaan.

We werken deze ochtend met paarden en menselijke representanten en met de paarden als vrije elementen. Als de representanten in het veld staan, tonen paarden waar de heling zit en helpen ze daarbij. Soms gaat het om het familieveld, soms je innerlijke delen en soms bewegen we in collectieve thema’s en volgen we de wijsheid van de natuur.

Een opstelling is een prachtig middel als je een terugkerend probleem hebt dat je wilt doorbreken. Soms spelen er problemen in je leven die het gevolg zijn onbewuste, belemmerende en vaak onzichtbare patronen. Die kunnen te maken hebben met een onbalans in je (familie)systeem. In een opstelling komen deze aan het licht en komt er ruimte voor verandering.

Opstellingen met paarden vinden vaak meer op energetisch niveau plaats dan ‘gewone’ opstellingen met mensen en doorgaans zijn er minder woorden nodig, omdat paarden snel laten zien waar de blokkade zit en hoe de energie weer kan gaan stromen. Ze brengen weer beweging in vastgeroeste patronen.

Per dagdeel is er plaats voor twee opstellingen. Je kunt daarnaast ook representant zijn in de opstelling van de andere vraagsteller. Als je dit wilt, neem dan contact met mij op. Vaak vormt dit een mooie aanvulling en verdieping. Daarnaast zijn er meestal ook enkele andere representanten aanwezig. We werken op basis van vertrouwelijkheid in een kleine groep.

Deelnemen aan deze dag is inclusief eigen opstelling, meditatie en deelnemen aan de opstelling van iemand anders als representant (=ook heel waardevol voor je eigen proces). Na opgave plannen we een telefonisch intakegesprek over jouw vraag en om vast kennis te maken.

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar info@metgezel.org of bel/app 06-12121307.

Vrijdag 24 februari 2023 van 9:30 tot 13:15

De Nieuwe Maesberg, Harderwijkerweg 2, 6816 VA Arnhem, Nederland

Over de organisatie

“Ervaar de magie tussen mens, dier en natuur”

Bewustwording met behulp van paarden, de natuur en cacao. Coaching met de wijsheid van paarden in het wetende veld.

Reviews

Lisanne Rozemeijer

Cacao ceremonie met klankreis en stiltewandeling

Ik heb de ceremonie als heel prettig ervaren. Job en Daphne namens ons rustig mee naar de stilte en ontspanning. Ze gaven een uitgebreide uitleg over de cacao en zorgde ervoor dat iedereen ruimte voelde om open zijn of haar ervaring te delen. De omgeving is ook erg mooi en rustgevend. Ik zou dit zeker aanraden!

Lees meer

Yulia Scheepens

Cacao ceremonie met klankreis en stiltewandeling

Het was een bijzondere mooie ervaring, ik kwam tot diepe rust in mijn hart. De begeleiding van Daphne en Job vond ik liefdevol en prettig. De combinatie van wijze woorden, klanken, muziek en de boswandeling in stilte gaf mij een fijn resultaat. Bedankt ❤️❤️❤️

Lees meer

Natasja Alards

Cacao ceremonie met klankreis en stiltewandeling

Enorm bedankt voor de bijzondere ervaring. Het was een mooie reis in mezelf die begeleid is door jullie zachtheid, liefde, prachtige meditatie en bijzonder mooie klanken. Ik voel me een dag later nog steeds zo verbonden met mijn ❤️

Lees meer

Opstellingen met paarden

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 11:00
Circle of Connection
Shunyata Medicine
Cacao ceremonie Ademcirkel Sjamanisme
Zondag, 26 mei. om 13:30
Familieopstelling Schiedam
Mindful Motion
Familieopstellingen Systemisch werk Persoonlijk Leiderschap
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Opstellingenavond
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 03 mei. om 16:00
Totem Animal Ritual Teachings
Kura Waka
Healing Sjamanisme Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl