Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Outdoor healing teacher plant ceremonie live soundhealing

Zaterdag 10 juni 2023 van 10:00 tot 21:00

Utrechtse Heuvelrug, 3452 Utrecht, Nederland

Over dit evenement

THEMA: VANUIT ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE LEVEN MET ONZE NATURESPIRIT!

Exclusief in een grote ronde tent (die met goed weer helemaal open kan) in een prachtige natuuurbos met een klein groepje van maximaal 8 deelnemers.

Kom op een diepere laag in contact met je ware innerlijke natuur. Met de lovespirit in je hart en in je lijf. We onderzoeken samen onze relatie met onszelf, de mensen in je omgeving en met de natuur en haar spirits.


We beginnen rond 10:00 uur met toelichting en check-in, een naturehealing meditatie.

Vervolgens hebben we een ceremonie met inspiratie uit de jungle en de Andes uit Peru. We gaan oefeningen doen om meer contact met ons lichaam te maken (dansen/ademen). Dit om het hart te openen voor de truffelreis.

We zorgen voor mooie muziek met helende klanken.

Na afloop is er fruit en een stevige biologische soep.

Prijs €170,- pp inclusief begeleiding, soep en fruit. De vroegboekkorting is 20 euro als je aangemeld bent inclusief betaling voor maandag 22 mei uiterlijk 20 uur.

EEN EEUWENOUDE TRADITIE OM MEER INZICHT, HELDERHEID, HELING EN GROEI TE ERVAREN.

We begeleiden je naar diepere lagen in jezelf, daar waar je antwoorden vindt op vragen die spelen, daar waar jij je verbindt met jouw unieke zijn. In het begeleiden nemen we de inspiratie mee uit onze ervaring met de Shipibo indianen uit de jungle en uit de traditie van de Quechua van het Andes gebergte van Peru.

** Je krijgt vaak mooie visuele waarnemingen (of beelden) die verhelderend kunnen werken waardoor je de mogelijkheid krijgt denkpatronen te doorbreken en trauma's op een andere manier te verwerken.
Truffels worden gebruikt door natuurvolkeren als medicijn en zijn veilig en legaal.
De juiste hoeveelheid truffel wordt bepaald aan de hand van uw lichaamsgewicht en ervaring.

Een ceremonie met truffels kan op vele lagen werken, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.
Je kan ervaren wat het is om verbonden te zijn met het grotere geheel, met iets dat groter is dan jouw ego kan bevatten. Een ervaring van eenheid en liefde. Deze ervaring kan je zoveel vertrouwen en kracht geven. De mind kan tot rust komen. Het lichaam kan helen.

Doordat je toegang krijgt tot een diepere laag in je bewustzijn, ga je jezelf en je levensthema's in een ruimer perspectief ervaren. Het kan zijn dat je inzicht of antwoord krijgt op specifieke vragen. Dit kan enorm helend zijn, wat doorwerkt in je dagelijks leven.

Met truffels in combinatie met therapeutische lichaamswerk in een ceremoniële heilige setting zijn we in staat om diepliggende(re) vraagstukken in ons (onderbewuste) aan te kijken en te transformeren. Dit gaat ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken of 'gewone' coaching.

Geen ervaring is hetzelfde
Iedere ervaring is uniek. Net zoals jij uniek bent en hetgeen er op het moment van de reis in je leven speelt. Afhankelijk van wat er speelt in je leven, zet je een intentie voor verdieping, heling of groei.

De dag omvat:
Check-in en toelichting, verbonden ademen (met dans/bewegen) en naturehealing meditatie.

Truffelceremonie met muziek.
Fruit en soep eten.
Ervaringen uitwisselen in een sharing.

EEN FYSIEKE DETOX EN ENERGETISCHE ONTLADING:

Door een Naturehealing meditatie en verbonden ademhalen gaan we je lichaam open stellen voor de truffels die we daarna gaan innemen.
Door te verbinden met de natuur en meer zuurstof in het lichaam te brengen, wordt het bewustzijn verruimd en worden vastzittende emoties, pijn, gevoelens en overtuigingen los gemaakt. De inleiding tot de daadwerkelijk truffelceremonie is fysiek en werkt uitermate goed voor mensen die veel in hun hoofd zitten. Het ademwerk wordt begeleid door ondersteunende muziek die je door jouw proces heen begeleidt. Hierna wordt een rustperiode ingelast om jouw beademde systeem de ruimte te geven zich te herschikken.

EEN PAAR REACTIES VAN DEELNEMERS:

Lilian Boon.
Ongedwongen, gemoedelijk, intens, veilig en vol humor, zo heb ik de truffelceremonie van Twan en Magda ervaren. Eigenlijk schieten woorden altijd te kort bij het omschrijven van gebeurtenissen die emotioneel en kwetsbaar zijn als een truffelceremonie, waar iedereen ook zijn eigen belevenis heeft. Wat de ceremonie bij Twan en Magda voor mij zo bijzonder en prettig maakte was vooral de menselijkheid ervan, het samen beleven, samen zijn (en er mogen zijn, ieder verschillend persoon) wat mij de mogelijkheid gaf de verbinding met elkaar zo sterk te voelen.

Wim-r.
Ik vond deze truffelceremonie een juweel van samenzijn. Zelden heb ik me zo veilig gevoeld mèt al mijn emotie's/gevoelens inclusief een eenheidsgevoel met de natuur/planten/mensen en in het bijzonder de dieren
Dikke aanrader: liefde voor jullie, liefde voor mij
En dan vergeet ik bijna te vermelden hoe intens ik heb mogen genieten van de prachtige klanken/geluiden/muziek en de intense lol, als klein jongetje in het samenspel met de overvloed en diversiteit aan instrumenten
Het proces begon lang van te voren en zindert door:

Ilse. Smit -Algra
“Magda & Twan zijn enorm liefdevolle mensen. Wij hebben een prachtige truffelceremonie bij hun meegemaakt. Het voelt als thuiskomen bij hun."

Over de begeleiding:

Twan de Leur (50 jaar) Begeleider:
Twan heeft jarenlange ervaring in het werken en begeleiden van ceremonies met plantenmedicijnen. Hij is overtuigd van de verdiepende en helende werking die het werken met geestverruimende planten brengt. Dat weet hij vanuit eigen ervaring. En dat neemt hij waar in de mensen en processen die hij begeleidt. Hij creëert een magisch veld in een veilige setting en doet dit vol liefde, passie en overgave. Daarnaast is hij ook al jaren actief in mannenwerk en coacht hij mensen die meer in verbinding met hun passie willen leven in hun dagelijks leven. Daarbij richt hij zich voor al op mannen van alle leeftijden, kinderen en hun ouders en levenspartners. Zijn drijfveer is een mooiere wereld creëren voor ons nageslacht en met name voor zijn zoon die nu 15 jaar is.

Twan gebruikt veel sjamanistische technieken in dit werk. Technieken die hij leerde aan de opleiding Coaching en Counseling en bij de vele trainingen die hij volgde, zoals o.a. de jaartraining bij de Gewijde Reis, de mentor training: Mannen voor mannen van Koningshart,
Mannentraining bij Menkind Project, Tantra- en sjamanisme cursussen: medicijnwiel, vuurman en zweethut begeleider. Jaartraining Being a Realman van The art of Being.

Magda Bannink (50 jaar) Assisteert:
Magda heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van innerlijke processen van mensen. Dit doet ze als life- en lijfcoach en traumacoach en ze heeft ervaring met plantmedicijnen. Haar coachen in & met de natuur gaat ervan uit dat wij mensen natuur zijn en heel zijn. Door middel van naturehealing meditaties, coaching, massage en wandelingen met een sjamanistische invalshoek gaan we ons weer her-inneren wie we in essentie zijn. Haar drijfveer is een leefbare liefdevolle wereld creëren voor al onze kinderen, in het bijzonder de persoonlijke drijfveer haar dochter van 19 jaar en haar zoon van 21 jaar.

Magda heeft aan het Atma instituut in Amersfoort drie HBO opleidingen gevolgd, te weten: Lifecoaching outdoor, lichaamsgerichte coaching en traumacoaching. Daarnaast de
Trainingen: Je hart als kompas van Jellie Keuning.
De sleutels tot manifestatie en meesterschap bij Janosh. Jaartraining Leven en werken met de seizoenen. Diep lijfwerk en baarmoederwerk in de trainingen Maria on Boots en Mystic Rose bij Christa Lu Putuh.

Twan en Magda zijn liefdespartners en in mei 2022 een maand in Peru geweest in een ervaringsgericht leerproces:
Bij Teddy Romas (sjamaan bij de Shipobo in de jungle, vanuit Pucalpa) met medicijnplanten en
Bij Don Hernan (Paco vanuit de Inca traditie in De Andes, the Sacred Valley) met oa het dankbaarheidsritueel de despacho.

VOORBEREIDING:
Als voorbereiding vragen wij je 's-ochtends niet te eten, of heel licht te eten en geen koffie en frisdrank te drinken, zodat je lichaam zich kan openen. Na aanmelding ontvang je meer informatie hierover.

INTENTIE!
Formuleer voor jezelf een intentie of vraag waar je mee de reis in wilt gaan.

MEE TE NEMEN:
Een ingevulde verklaring die je bij aanmelding krijgt.
Een dekentje.
Een flesje water.

PRAKTISCHE INFORMATIE:
Deelnemers
Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers.

LOCATIE:
De ceremonie vindt plaats op een sfeervolle natuurbosplek, op de Utrechtse Heuvelrug nabij Utrecht. Meer info over de locatie vind je in de e-mail na aanmelding.

BEGIN & EIND
We starten zaterdag rond 10:00 en streven er naar rond 21:00 de gehele reis te hebben afgerond. Houdt rekening met uitlooptijd zodat je veilig weer naar huis kunt gaan. Vanaf 9.30u is de inloop en staat de thee voor je klaar.

PRIJS
€150,- Early bird tot 22 mei
€170,- Regular
oud deelnemers krijgen €20 extra korting.

AANMELDEN:
Via de ticketlink.

Graag met telefoonnummer.
Na aanmelding ontvang je meer info en een intakeformulier.

Volgende ceremonies:

- Zaterdag 30 september outdoor truffel ceremonie op de Utrechtse Heuvelrug.

Zaterdag 10 juni 2023 van 10:00 tot 21:00

Utrechtse Heuvelrug, 3452 Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“Inspired to grow to gether”

LoveSpirit staat voor leven vanuit liefde en verbinding. Verbinding met jezelf. Met de mensen om ons heen vanuit authenticiteit en de natuur.

Reviews

Peter

Outdoor Shamanic truffel ceremonie live soundhealing

Hele fijne ervaring met heerlijke muziek, goede begeleiding!

Lees meer

Adri De Leeuw

Outdoor Shamanic truffel ceremonie live soundhealing

Gisteren onder de bezielende leiding van het team Van Magdelina en Twan een mooie reis mogen ervaren. Vooral de eenvoud in een uniek stukje natuur en de muziekale begeleiding spraken mij zeer aan! Dank aan het team van Love Spirit!🙏♥️

Lees meer

Miguel Nunes

Outdoor Shamanic truffel ceremonie live soundhealing

A very beautiful experience in an amazing setting. Twan, Koen and Magdalina were fantastic!

Lees meer

Outdoor healing teacher plant ceremonie live soundhealing

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 28 apr. om 10:00
Lazy Sunday Morning
Lonneke Aerts
Cacao ceremonie Yoga Plantmedicijn
Vrijdag, 26 apr. om 10:00
ChocoBliss Ceremonie - Aarschot BE
Laurentius Coaching
Plantmedicijn Cacao ceremonie Ademwerk
Vrijdag, 07 jun. om 10:00
The Quiet Orgasm: Body, Energy & Expanded Consciousness
Paradigm Pills
Tantra Conscious Sexuality Plantmedicijn
Vrijdag, 19 apr. om 19:00
The Human Nature Company - Blue Lotus Ceremony
Human Nature Community
Plantmedicijn Thee Ceremonie Blauwe Lotus
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl