Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

PLAY! Eindhoven - Vier je lichaam

Donderdag 09 maart 2023 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Jouw lieve lijf dat je je hele leven draagt, laat ervaren, incasseert, verwerkt en met je mee beweegt in alle paden die je bewandeld. Hoe mooi zou het we zijn als we dat prachtige lijf eens konden vieren met een workshop vol liefdevolle aandacht en een fotocamera die jou mooie lijf even in het daglicht zet dat het verdiend.

Heel vaak hebben we er maar wat over te vinden, over dat lichaam van ons. Het is niet mooi genoeg, niet fit genoeg, niet sterk genoeg, niet dun of dik genoeg, niet lang genoeg of niet aantrekkelijk genoeg.. En ondertussen is dat lichaam er gewoon onvoorwaardelijk voor ons. Het laat ons ademhalen en stelt je daarin geen minuut teleur, het laat ons lopen, lachen, huilen, knuffelen, buikpijn hebben als we weer eens vergeten voor ons zelf te zorgen, rennen als er gevaar is en stralen als we gelukkig zijn. Ons lichaam is een gift en tijdens deze avond gaan we ons daarmee verbinden.

We gaan op een speelse manier oefenen met waardering en dankbaarheid, we dagen onszelf uit om de schoonheid er van te ervaren, ongeacht de vormen die je lichaam heeft. We laten een ideaal beeld los en vieren de pracht van wat is. Helmi zal je tijdens deze avond begeleiden naar een speelse vrijheid met je lichaam en Elwin zal zijn prachtige kwaliteiten en ervaring gebruiken om jou op je puurst vast te leggen op doek.

De workshop zelf is al een mooie ervaring, maar natuurlijk heb je daarna ook de kans om bij Elwin de mooiste professioneel bewerkte foto's van jouw gevierde lichaam te bestellen a €15,00 per stuk.

★★★ SETTING ★★★
De workshop wordt gegeven in een grote zaal met een prettige atmosfeer. We starten in een kring voor wat uitleg, veilige kaders en om even samen te landen. Tijdens de workshop zullen we in kleinere groepjes steeds een beetje verder de diepte in gaan, waarbij bewustwording en vrij bewegen elkaar afwisselen. Je hebt de mogelijkheid om een paar keer opnieuw in het camerahoekje te verschijnen op jouw unieke manier, precies zoals het op dat moment goed voelt. Dit kan met kleding, accessoires en make-up, maar ook met delen blote huid. Precies zoals het voor jou goed voelt. En geen zorgen, we zorgen er voor dat je niet door de hele groep bekeken wordt terwijl je poseert. Na afloop van de workshop sluiten we gezamenlijk af en kun je nog even nagenieten tijdens de chillspace.

★★★ LANGUAGE ★★★
The workshop will be given in Dutch and English, which will spontaneously and fluently happen to be mixed during the evening, so please don't hesitate to order a ticket when Dutch is not your native language and feel very, very welcome.

★★★ Over Helmi & Elwin ★★★
Helmi is nauw verbonden met PLAY! en biedt een diversiteit aan workshops aan waarin ze een fijne setting creëert waar mensen zacht en vrij expressie kunnen geven aan wat er vanbinnen leeft. Ervaar hoe haar energie je het gevoel geeft er te mogen zijn, precies zoals je er bent. In openheid, stilte, gesprek, omhelzing of beweging zal je gemakkelijk verbinding ervaren met deze vrouw die het leven met zo veel warmte omarmd.
Elwin is al jaren bezig met fotografie, body positivity en tantra. De lens van de camera heeft hem nog beter laten zien hoe mooi het lichaam is en dat ieder mens het lichaam als expressie kan gebruiken voor een positieve zelf-ervaring. In de banner van dit event zijn de foto's van Elwin verwerkt. Mocht een groepssessie net wat te spannend voor je zijn, dan kun je zeker ook één op één shoot met hem boeken via www.er-pro.nl.

★★★ PRAKTISCH ★★★
Leeftijd: 20 t/m 45 jaar (Ben je ouder dan 45, dan is FreeDive misschien iets voor je)
Door: Helmi Elmena & Elwin Rijken
Kosten: €15,00 tot €20,00
Inloop: 19:00
Workshop: 19:30 - 22:00
Chill-space: 22:00 - 22:30

Locatie: Studio 19 (in Plan B) - Hurksestraat 19 in Eindhoven

Aanvullende info locatie:
Als je voor de deur van Plan B staat, mag je bellen met 06-18 18 75 74, wij kunnen dan de deur voor je open doen. Studio 19 zit op de 2de verdieping van het pand. Als je de trap op loopt zit de studio in de gang die schuin links voor je ligt. Bekijk hier het filmpje hoe bij onze workshop te komen: https://youtu.be/VCpLfPrgDok

★★★ PLAY! OP EEN RIJTJE ★★★
• Een speelse en veilige ontmoetings- dans- en workshopruimte
• Speciaal voor jonge openhartige 20ers en 30ers (en soms ook voor ouder)
• Uitnodiging tot echtheid & authenticiteit
• Open sfeer
• Natural high, dus geen alcohol of drugs
• Niets moet, alles mag

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
www.playcommunity.nl
Utrecht - Zwolle - Eindhoven - Nijmegen

Donderdag 09 maart 2023 van 19:00 tot 22:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Let's PLAY out of the comfort zone, that's where the magic happens!”

Een community voor mensen die willen voelen dat ze leven! In verbinding, speelsheid, diepgang en ontspanning. Samen. Feel free & come as you are.

Reviews

Yvonne Peerdeman

PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé

Intuïtieve speelsheid was de intentie van deze avond. Helmi had niets voorbereid. Ze durfde te vertrouwen op dat wat opkwam in het moment en nodigde ons daarin uit. Dat bracht een onstpannen sfeer waarin je werkelijk kon volgen wat er in je opkwam. Verbinding maken van daaruit: heerlijk.

Lees meer

Yvonne

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Het was een fijne avond om te voelen wat contact met je doet, wat je hierin zelf wilt en te oefenen met ruimte nemen voor je voorkeuren. Ook is er ruimte om speels contact te maken en luchtigheid zonder praten in het contact toe te voegen.

Lees meer

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

PLAY! Eindhoven - Ritual Play (alle leeftijden)

Superfijne avond gehad met iedereen en fijne begeleiding. Ritual Play mag wat mij betreft vaker komen 🙏

Lees meer

PLAY! Eindhoven - Vier je lichaam

Meer evenementen van PLAY! Eindhoven

Donderdag, 25 apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Donderdag, 25 apr. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Playfight (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Playfulness Open Floor Verbinding
Donderdag, 02 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Fijn samen mantra's zingen (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Mantra zingen Live muziek Zangcirkel
Donderdag, 16 mei. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Knuffelcafé
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 19:00
Kinky Ecstatic Ball | Odessa Muiderpoort
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Shibari Sensualiteit
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Zaterdag, 20 jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl