Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Volle Maan Wandeling met astrologische uitleg

Donderdag 06 april 2023 van 20:00 tot 22:30

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over dit evenement

Beleef het mysterie van de volle maan! Wandel onder leiding van een gids door het maanverlichte bos (met schoenen aan), ervaar de intense stilte en bewonder het zicht en de kracht van de maan.

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee in ons restaurant BloteVoetenHut. Onze gids stelt zich aan jullie voor en zal uitleg geven over de mystieke kracht van de maan en haar energie. Hierna gaan jullie het bos in. De Volle maan is hét moment om iets los te laten. Word tijdens de wandeling bewust, sta stil en laat los.

Bij terugkomst krijg je uitleg over jouw persoonlijke maanteken. Deze wordt berekend aan de hand van jouw geboortedatum en geboortetijd. Een bijzondere ervaring die je niet snel zult vergeten! De Volle Maanwandeling gaat onder alle weersomstandigheden door. Zorg dus voor goed schoeisel en kleding passend bij de weersomstandigheden.

Donderdag 06 april 2023 van 20:00 tot 22:30

BloteVoetenPark, Ganzepool 15, 6443 WZ Brunssum, Nederland

Over de organisatie

“Discover YOUR nature! ”

BloteVoetenPark Brunssum creëert een bewuste verbinding met de natuur, jezelf & anderen door activiteiten, events, workshops & themawandelingen.

Reviews

Elke

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Magische ervaring waar je letterlijk en fïguurlijk het sprankelende licht ziet. In je geest in de talloze lampjes,fakkels,lichtkettingen en kleurrijke lichtballen doorheen het bos maar ook op de warme stenen zien fonkelenen je hart tot t diepste beroeren. Het is zeer toegankelijk en voor iedereen goed te doen kwa warmte en als je het niet leuk zou vinden in de zweethut is er voldoende om toch een geslaagde avond te hebben jacuzzis saunas en lekker eten en massage alom. waterfantasietjes en natuurwater waar je terwijl je drijft; onder een ganzenvlucht terecht komt terwijl je naar de sterren kijkt en 1 wordt met jezelf en de natuur... Niets te verliezen enkel te winnen. Afsluiten met live muziek in een vuurcircel omringd door warme mensen en wellicht nieuwe vrienden. Aanrader en ik ga zeker meerdere evenementen bij hen volgen aangezien je ruim gratis kan parkeren en de mensen het een warm veilig nest maken. Wij zijn de dag erna terug gegaan voor heerlijke verse menu in de cozzy corner in het zonnetje, alsof we in het franse paradijs waren. Deze mensen en hun werk-familie zijn echt schatten die het goed met je voor hebben op een paradijselijje plek in het groen. Ps= op 1min. Rijden zit een officieële gratis camperplek En er is zeker ook voor een paar dagen wat te doen in de omgeving zowel aktief als relaxt. Wij hebben HEERLIJK geslapen!

Lees meer

Ludo Nuijens

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Heerlijke ontspannen avond gehad in een fantastisch mooie omgeving.

Lees meer

Mischa Hamers

"Discover Your Nature" Outdoor Wellness Avond Retreat

Top verzorgt door een enthousiast team vanuit het BloteVoetenPad. Fijne groep mensen die allemaal genoten hebben van een heerlijke lente avond in de natuur. De sauna's waren heerlijk op temperatuur net als de hottubs. Eten was met zorg bereidt en meer dan voldoende. fijn waren de nootjes, het fruit en de zoute stengels gedurende de hele avond. De zweethut ceremonie was een perfecte aanvulling. Uitnodigend, veilig met fijne klanken. Ben er graag weer bij op het najaar!

Lees meer

Volle Maan Wandeling met astrologische uitleg

Meer evenementen van BloteVoetenPark Brunssum

Woensdag, 24 apr. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie
Donderdag, 02 mei. om 19:30
Workshop Persoonlijke Positiviteit
BloteVoetenPark Brunssum
Persoonlijke Ontwikkeling Psychologie
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Familieopstellingen groepsworkshop
BloteVoetenPark Brunssum
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling Systemisch werk
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 24 apr. om 19:00
Vrouwencirkel - Volle maan in Schorpioen
Vrouwencirkels Rotterdam
Vrouwencirkels Astrologie Full Moon
Donderdag, 23 mei. om 19:00
Workshop Paddenstoelen Kweken
Marosca
Zelf iets maken Natuur Kennis
Zaterdag, 20 apr. om 09:30
BreathWalk Oosterbeek
Laulea
Adem Natuur Wandelen
Vrijdag, 11 okt. om 16:00
Vader Zoon Weekend
Mannenhart
Mannen Workshops Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl