Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Co-creatieve Zielen Lente Gathering 5 - 7 mei

Vrijdag 05 mei 2023 om 13:00 tot zondag 07 mei 2023 om 17:30

Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Netherlands

Over dit evenement

Lieve, mooie mensen, πŸ’«
.
Vanuit onze Co-Creatieve Zielen community nodigen we jullie uit voor onze co-creatieve lente gathering van 5 t/m 7 mei in het prachtige Pacha Mama centrum nabij Leeuwarden (Friesland). Wil je een heerlijk verbindend weekend ervaren, met meerdere interessante workshops rondom thema’s als spiritualiteit, shamanisme, innerlijk werk, helende aanraking, massage, tantra, dans, creativiteit, ecologie en gemeenschapsvorming? Of wil je misschien zelf bijdragen met een interessante workshop, of helpen als vrijwilliger?
.
De gathering is niet-commercieel en derhalve laagdrempelig in prijs. Je betaalt merendeels voor de faciliteiten (inclusief een slaapkamer van 1, 2 of 3 personen). Er zijn enkele kampeerplekken (voor tenten en busjes / campers). Er is een maximum van 35 a 40 deelnemers. Wil je je inschrijven? Dat kan via dit inschrijfformulier: https://forms.gle/YbKQQzYmzCgGLd4L9.
.
CO-CREATIEVE ZIELEN
De bijeenkomsten die via de Co-Creatieve Zielen georganiseerd worden, zijn gericht op co-creatie, wat betekent dat er veel ruimte is voor deelnemers om actief bij te dragen en zelf workshops te geven. Daarnaast is Co-Creatieve Zielen een platform (plus Facebook community groep: https://www.facebook.com/groups/1067371223952820), waarop leden hun workshops en activiteiten mogen delen. Uiteraard mag je ook aan onze gatherings deelnemen zonder een workshop te verzorgen.
.
PROGRAMMA
Tijdens onze lente gathering hebben we op vrijdag, zaterdag en zondag een dag- of ochtend- ceremonie, waarin we gezamenlijk de workshops voor die dag zullen bepalen. Ben je nieuw met het geven van workshops? Schroom dan niet; onze gathering is juist een plek waar je ervaring kunt op doen.
.
Voorbeelden van workshops (uit onze voorgaande gatherings) zijn: meditatie, qi gong, yoga, ademwerk, familie-opstellingen, circling, mannencirkel, vrouwencirkel, sharing cirkel, shamanistische ceremonie, mantra zingen, intuitieve massage, playfight, knuffelworkshop, tantric dance, ecstatic dance, open stage, natuurbeleving en minimalistisch leven.
.
Er is geen vooropgezet workshop-programma, maar wel het volgende tijdsschema:

Vrijdag
13:00 – 15:00 uur: aankomst
15:30 – 17:00 uur: openingsceremonie
17:00 – 18:30 uur: potluck diner

19:00 – 22:00 uur: workshop blok
22:00 – 23:00 uur: muziek & relax

Zaterdag
8 – 9 uur: ochtend workshops (yoga, meditatie)
9 – 10 uur: ontbijt
10 – 11 uur: dagceremonie
11:15 – 13:00 uur: workshop blok 1

13:00 – 14:00 uur: lunch
14:00 – 18:00 uur: workshopblok 2

18:00 – 19:30 uur: diner
19:30 – 20:30 uur: open stage
20:30 – 23 uur: ecstatic dance avond (+ cuddle space)

Zondag
8 – 9 uur: ochtend workshops (yoga, meditatie)
9 – 10 uur: ontbijt
10 – 10:30 uur: ochtendceremonie
10:45 – 12:30 uur: workshopblok 1

12:30 – 13:30 uur: lunch
13:30 – 14:30 uur: opruimen en inpakken
14:30 – 16:15 uur: workshopblok 2
16:30 – 17:30 uur: eindceremonie
.
LEEFTIJD
We richten ons vooral op de doelgroep 18-45 jaar, maar ben je ouder en voel je je nog verbonden met deze doelgroep, dan ben je ook welkom. Voor kinderen en huisdieren hebben we binnen deze indoor setting geen mogelijkheid om deel te nemen.
.
VEILIGHEID (+ LICHTTEAM)
Tijdens de gathering scheppen we een β€˜veilig veld’. Er zullen workshops zijn rondom innerlijk werk en verbinding met anderen (inclusief fysieke niet-seksuele aanraking). Binnen het veilige veld zorgen we er voor dat grenzen bewaakt worden, dat deelnemers kwetsbaar mogen zijn en dat deelnemers zich gesteund en gedragen voelen door de groep.
.
Er zal een LICHTTEAM aanwezig zijn van vier mensen. Hun rol is om het veilige veld te bewaken en als spaceholder aanwezig zijn bij de workshops waar dat nodig is. Als deelnemer kun je bij de leden van het Lichtteam terecht, wanneer je behoefte hebt aan steun.
.
Enkele belangrijke regels tijdens de gathering:
- Geen gebruik van recreatieve drugs (inclusief alcohol). Koffie en chocola zijn toegestaan. Roken (tabak) alleen buiten het gebouw.
- Geen naaktheid in de gemeenschappelijke ruimtes. Workshops met aanraking (massage, knuffelen, dans) zijn zonder seksuele intenties.
.
VRIJWILLIGERS
Voor de gathering zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers die een extra bijdrage willen leveren. Ook zoeken we mensen die met een paar mensen samen een maaltijd voor de hele groep willen koken (lunch op zaterdag, diner op zaterdag of lunch op zondag). Als vrijwilliger krijg je een korting op jouw ticket voor de gathering. In het inschrijfformulier kun je aangeven of je vrijwilliger wilt zijn.
.
TICKETS
Voor de gathering bieden we de volgende tickets aan:
.
Middle bird (21 februari t/m 15 april):
* 1-persoons slaapkamer: 195 euro
* 2 of 3-persoons slaapkamer: 175 euro
.
Late bird (16 april t/m 4 mei):
* 1-persoons slaapkamer: 205 euro
* 2 of 3-persoons slaapkamer: 185 euro
.
* kampeerticket tent: 130 euro
* kampeerticket camper / bus: 140 euro
.
Er kunnen 34 deelnemers slapen in de indoor slaapkamers. Ongeveer de helft hiervan zijn 1-persoons kamers. Voor de 2 en 3 persoons kamers geldt dat alle bedden individueel zijn. Er zijn buiten 5 plekken voor tenten en meerdere plekken voor busjes of campers.
.
Als je een ticket hebt gekocht, maar toch niet kunt komen, mag je zelf iemand zoeken die jouw ticket wilt overkopen. We geven geen refunds (behalve wanneer een deelnemer zich afmeldt vanwege een Covid of Schurft infectie).
.
INSCHRIJVEN
.
Je kunt jezelf inschrijven via dit google-formulier: https://forms.gle/YbKQQzYmzCgGLd4L9
.
Na inschrijving ontvang je een e-mail met tikkie-link. De inschrijving is compleet nadat je deze tikkie betaald hebt. Soms zit er een bug in het inschrijfformulier, dus mocht je na het invullen van het inschrijfformulier niet binnen 48 uur een tikkie-link toe gezonden krijgen, dan stuur ons even een bericht.
.
LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De gathering vindt plaats op het Pacha Mama centrum, net buiten Leeuwarden: https://www.centrumpachamama.com/ Het centrum is goed te bereiken met de auto (gratis parkeren). Met de trein reis je naar treinstation Leeuwarden. We zullen vanuit hier op vrijdag een Carpool-dienst opzetten. Ook is er een carpool-document, dat deelnemers kunnen invullen, om te kijken of ze samen kunnen rijden.
.
In het Pacha Mama centrum huren we twee workshopruimtes. We maken gebruik van een grote keuken (plus eetzaal) en van een grote lounge-ruimte.
.
ETEN
Op vrijdagavond is er een potluck diner, waarbij het de bedoeling is dat alle deelnemers zelf een gerecht meenemen, om met de groep te delen. We maken gebruik van een grote keuken, inclusief groot gasfornuis, oven, twee koelkasten en een grote voorraad aan keukengerei.
.
Ontbijt zullen onze keuken vrijwilligers verzorgen. Voor lunch op zaterdag en zondag en diner op zaterdag is het plan dat er voor iedere maaltijd een groepje vrijwilligers is (met als uitgangspunt dat de groepjes elkaar afwisselen). Als vrijwilliger kun je korting krijgen. In het inschrijfformulier kun je aangeven indien je dit wilt. Wanneer vrijwilligers maaltijden voor de hele groep koken, vragen we een financiele bijdrage (tegen kostprijs). Schatting hiervan is 5 a 10 euro per lunch of diner.
.
De dichtsbijzijnde supermarkt (Jumbo) zit op slechts 1,5 km van onze locatie. Gezamenlijke maaltijden zijn veganistisch, maar tijdens de potluck zijn vegetarische maaltijden (liefst bio) toegestaan. Voor eigen gebruik zijn vis en vlees ook toegestaan.
.
GEZONDHEID: COVID + SCHURFT
Helaas leven we in een tijd waarin enkele infectie-ziektes zich dermate grootschalig verspreiden en dermate vervelende en langdurige gezondheidsklachten kunnen veroorzaken, dat we ons genoodzaakt voelen hiervoor enkele richtlijnen op te stellen. Globaal komt het hier op neer:
.
Covid:
Covid is maatschappelijk op de achtergrond geraakt, maar in ons kernteam zitten twee mensen met long long covid gezondheidsklachten. Wij vragen derhalve deelnemers met verkoudheids- of griep gerelateerde klachten of een anderszins redelijk vermoeden van Covid besmetting om niet naar de gathering te komen. Mocht je twijfelen of jouw symptomen daadwerkelijk op Covid duiden, neem dan contact op om met ons af te stemmen.
.
Schurft:
Schurft of Scabies is een huidziekte, die door een beestje in de huid veroorzaakt wordt en makkelijk verspreid wordt door direct huid-op-huid contact of door het dragen van dezelfde kleding of liggen op dezelfde matrassen. Het kan tot maandenlange vervelende klachten (+ isolatie leiden), waaronder jeuk en bultjes op de huid. Helaas verspreidt schurft zich steeds meer. Derhalve vragen we deelnemers met huidklachten of een anderszins redelijk vermoeden van een schurft-besmetting om niet naar de gathering te komen. Ook hier geldt dat wanneer je twijfelt over jouw symptomen, dat we je vragen met ons af te stemmen.
.
Voor zowel Covid als Schurft geldt dat we een refund bieden wanneer deelnemers genoodzaakt zijn om vanwege een besmetting zichzelf af te melden voor de gathering. In principe streven we naar een volledige refund, maar wanneer meerdere mensen kort voor de gathering om deze reden af moeten melden, kan het zijn dat we maar een gedeeltelijke refund kunnen geven (en mogelijk een korting op een toekomstige gathering). Dit omdat we niet-commercieel zijn en met beperkte financiele marges werken.
.
Wees welkom ons te berichten voor verdere vragen! We hopen jullie op de lente-gathering te mogen verwelkomen :) Hier vind je onze Co-Creatieve Zielen Community pagina op Facebook: https://www.facebook.com/groups/1067371223952820
.
Warme groeten van ons Kernteam!
cocreatievezielen@gmail.com

Vrijdag 05 mei 2023 om 13:00 tot zondag 07 mei 2023 om 17:30

Mearsterpaed 8, 9081 AK Lekkum, Netherlands

Over de organisatie

“Authenticiteit, Diepgang, Speelsheid, Spiritualiteit, Verbinding.”

One Tribe (voorheen Co-Creatieve Zielen) is een niet-commerciele community die gatherings organiseert. Voor bewust in het leven staande mensen.

ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Reviews

Frank Oppedijk

Workshopdag The Gift: Sharing, Connection & Embodiment

Miguel en Lianne leidden deze fijne en inspirerende middag. Als spaceholders zorgden ze ervoor dat iedereen zich comfortabel en veilig voelde. We hebben gehuild, gelachen, gedanst en geknuffeld. En heb weer veel nieuwe, lieve mensen ontmoet. Aanrader!

Lees meer

Co-creatieve Zielen Lente Gathering 5 - 7 mei

Meer evenementen van ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Zondag, 21 apr. om 13:00
(Re)-Connect to your Inner Light
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Lichtwerk Bewustzijnsontwikkeling Mantra zingen
Vrijdag, 17 mei. om 15:30
Lente Gathering 2024: Ontwaken uit je Cocon & Bloeien in Community
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Gatherings Festivals Meerdaagse retraites
Woensdag, 28 aug. om 13:00
Zomer Gathering 2024: Oogsten van Liefde & Viering van het Leven
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Gatherings Meerdaagse retraites Festivals

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 22 jun. om 12:30
Knus mini Festival
KNUS Festival
Festivals Optreden
Zondag, 07 jul. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY DEN HAAG | 7 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Zondag, 09 jun. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 9 JUNI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl