Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lentebosbad

Zondag 26 maart 2023 van 9:30 tot 12:00

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Over dit evenement

Hetbosin.nu (Joost van Pagée) organiseert maandelijks een bosbad in de Geelders, een heel mooi onontdekt bos in Liempde, Noord-Brabant. Iedere maand haakt in op het huidige seizoen. Het is lente. De natuur komt weer tot leven en staat in bloei. De natuur is ook nu weer een spiegel voor ons mensen. Er schijnt weer meer licht, de temperatuur wordt aangenamer en we mogen weer meer naar buiten. Letterlijk en figuurlijk. Jezelf laten zien aan de buitenwereld. Inzoomen op de groei en bloei van de natuur werkt helend.

Tijdens het bosbad (bosbeleving) kom je door vertraging en verstilling in verbinding met de natuur en het bos. Je gaat uit je hoofd en komt in direct contact met de aarde. Heel bewust zoom je in op dat wat jij nu nodig hebt en wat de natuur/ het bos je te bieden heeft.

Reacties van deelnemers:
'Op een druilerige zondagochtend jezelf overgeven aan de natuur en al je zintuigen wakker laten worden… het kostte even moeite. Maar 2 uur later was ik een aantal inzichten rijker en weer helemaal opgeladen. Blij dat ik mee heb gedaan! Dank je wel, Joost'

‘Heerlijk genieten in de natuur onder de bezielde leiding van Joost. Door zijn manier van Zijn ontstaat alles op natuurlijke wijze. Je leert je pas vertragen en verstillen terwijl je zijn liefdevolle aandacht voelt & ervaart. Voor mij een hele fijne start van een zondag ochtend waarbij de stilte en de ervaring met de natuur nog de hele dag als een warm ‘bos’ bad voelt.’

'Een bijzondere wandeling om bewust te vertragen. Joost neemt je mee op (innerlijke) ontdekkingstocht in het bos en laat je op verschillende manieren stilstaan bij de natuur en het seizoen. Mooi om in dit tempo het bos te ervaren en te onthaasten!

'In het bosbeleven verzorgt Joost op zijn eigen, unieke wijze én zachte manier, hoe we kunnen vertragen en verstillen om nóg meer in contact te komen met onze ware zijn.'

'Mooie ervaring en beleving. Je komt tot rust door een wandeling in stilte in het bos. Joost begeleid je goed en leert je focussen op je zintuigen.'

Zondag 26 maart 2023 van 9:30 tot 12:00

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Zondag 26 maart 2023 van 9:30 tot 12:00

BlueWoods, Gemondesestraat 8, 5298 NZ Liempde, Nederland

Over de organisatie

'Het Bos in' is de natuurpraktijk van Joost van Pagée. Hij geeft 1 op 1 coaching en organiseert bosbad sessies en natuurdagen voor groepen.

Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving

Reviews

Karin Hout

Lentebosbad - May the trees be with you

Een gewone zondagochtend was bijzonder door het bosbad. Bijzonder fijn om te verstillen en vertragen in de prachtige omgeving van het bos, waardoor geluiden, geuren, beelden anders werden waargenomen. Prachtig. Ik heb genoten.

Lees meer

Anoniem

Inverno (winter) bosbad

Een heerlijke manier om het bos werkelijk te ervaren. Met tijd, stilte en aanwijzingen tot stilstand te komen en in mijn lijf te registreren hoe alles voelt, hoe ik reageer op de wijsheid van dit seizoen in het bos en aanwezig te zijn. Te vertragen naar het ritme van de natuur en de eenvoud en kracht te voelen van de bomen. Joost is een fijne en wijze gids die zich afstemt op de groep en de omgeving, die de tijd neemt om je te laten landen en alle ruimte geeft voor jezelf en je eigen proces. Aanrader om ieder seizoen een keer te herhalen.

Lees meer

Kim Hemmes

Inverno (winter) bosbad

Heerlijke beleving! Joost biedt een zachte wijze van vertragen, met veel ruimte en speelsheid, om lekker terug te landen in de/je natuur. Deze vorm van aandacht en respect verdient iedere boom, persoon en seizoen! Dankjewel Joost.

Lees meer

Lentebosbad

Meer evenementen van Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving

Zondag, 02 jun. om 09:00
Zomer bosbad - May the trees be with you
Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving
Natuur Bosbad -Shinrin Yoku Mindfulness
Vrijdag, 07 jun. om 10:00
May the trees be with you - natuurverbindingsdagen (De zomer)
Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving
Natuur Bosbaden Bewustzijnsontwikkeling
Vrijdag, 06 sep. om 10:00
May the trees be with you - natuurverbindingsdag (de herfst)
Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving
Natuur Bosbaden Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 08 sep. om 09:00
Herfstbosbad - May the trees be with you
Het bos in - natuurcoaching en bosbeleving
Bosbad -Shinrin Yoku Natuur Mindfulness

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 20 apr. om 10:00
Wildplukken met Natuurlijk Elles
Natuurlijk Elles
Natuur Voeding Samen eten
Maandag, 20 mei. om 10:00
ShinRin-Yoku NatuurKracht Wandeling
Natuurkrachtcoach
Medicijnwandeling Innerlijke Reis Bosbaden
Zaterdag, 22 jun. om 10:00
Return to Motherland
Het Nieuwe Matriarchaat
Gatherings Festivals Natuur
Zondag, 23 jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl