Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kristal Opstellingen Dag; De Kracht van Ordening

Donderdag 30 maart 2023 van 10:00 tot 17:00

Houten, Nederland

Over dit evenement

Een Kristal Opstellingen Dag is een dag waar je als Galactisch Mens alle ruimte en bedding krijgt. Waar we je kwaliteiten erkennen vanuit jouw afkomst, waar te nemen vanuit het Galactisch Centrum. 

Het Galactisch Centrum is een ongelimiteerde database. Het is een oneindig bewustzijn waarbinnen ieder wezen vrij kan reizen in het veld waar alle informatie is. Eén van de meest vergeten krachten op Aarde is ordening. Dit betekent dat er een bewustzijn is waar ieder wezen een eigen plek heeft in het geheel. 

Tijdens deze dag wordt er heel bewust gewerkt vanuit een veilige bedding waarin het portaal naar de diepe binnenwereld(en) wordt opengehouden. Met het exploreren van deze dieptes, navigeren en registreren we mee, waar het directe Bronlicht de donkerte kan verlichten. Waar vanuit verbinding, betekenis en helende energie ervaren kan worden. We dragen zorg voor de balans van het Schaduwwerk en je essentie met Zielskwaliteiten. 

Op deze dag bundelen ik & Nanco Immanuël onze expertises en
(reading/healing/empowerment) kwaliteiten, om met behulp van kristallen,
een groepsopstelling te doen waarin ieder een korte reading en bekrachtiging ontvangt in deze ordening. Wat is jouw code? Welk wezen en welke bewustzijnsvelden vertegenwoordig jij in het geheel? En zo ook hier in de ervaring als individu, binnen een familie/gezins/zielen/vrienden ordening. En hoe maak je jezelf vrij om te kunnen leven in Vrije Verbinding? 

Met hulp van o.a. (ook zelf meegenomen) kristallen gaan we jouw oorspronkelijke kristallijne zelf aanraken en bewust op aan zetten. Jij mag je rechtmatige plek (nog meer) innemen. Jouw Galactische Hart mag volledig zijn en openbloeien.

Kristallen en hun Wezensfuncties tijdens de Kristal Opstellingen Dag: 
Het bewustzijn van de kristallen hoeden ons geboorterecht om alle informatie en alles wie we zijn te voelen en ervaren. Werkend als een tijdelijke opslagplaats om onszelf dieper te herinneren en ervaren, tot we dit met ondersteuning weer kunnen heropenen in onszelf. De ziel werkt hier als portaalgeleider om vanuit het Galactisch Hart, Heel Je Zijn je lichaam in te begeleiden. 

Maandelijks houden wij één of meerdere kristaldagen. Ruim voor aanvang van de dag ontvang je alle informatie per mail.

De uitwisseling is 125 euro per deelnemer op de locatie in Houten, Utrecht. Er is maximaal ruimte voor 8 deelnemers. Je kunt je opgeven via info@heel-je-zijn.nl 

Donderdag 30 maart 2023 van 10:00 tot 17:00

Houten, Nederland

Over de organisatie

Welkom bij Heel Je Zijn; We leven in een unieke tijd waarin alles gezien, gevoeld en erkend mag worden.

Heel Je Zijn

Kristal Opstellingen Dag; De Kracht van Ordening

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 20:00
Tao Tantric Arts for woman
Reset en Restore
Healing Systemisch werk Intuïtie
Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Zondag, 19 mei. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl