Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Proeftijd: Daten in het Donker

Wednesday 22 March 2023 van 19:00 tot 22:30

Sikkelstraat 3, 6532 VA Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Het is tijd om te proeven. Misschien letterlijk; in ieder geval figuurlijk. Proeven van het leven, van het daten, de avond, huid, je eigen verwondering. Deze eerste editie van proeftijd ga je al je zintuigen aan het werk zetten. Alles behalve het zicht. Geblinddoekt ga je allerlei dates ontmoeten. Potentiële partners die (net als jij) de nieuwsgierigheid het laten winnen van de spanning.

We gaan je vragen je open te stellen voor zintuigen die je misschien soms voor lief neemt. Zintuigen waarvan we weten dat ze heel relevant zijn in relaties en de liefde, maar waar we misschien wat minder bewust bij stilstaan.

Horen
Voelen
Ruiken
Proeven

Meteen aan het begin van de avond word je geblinddoekt, nog voordat je je potentiële dates hebt gezien. Vervolgens doe je telkens oefeningen met een ander persoon. Na elke oefening kun je (door je hand op te steken) aangeven of je een klik voelt met de persoon waar je zojuist mee in interactie was. Steken jullie beiden jullie hand op? Dan is het een match en schrijven wij dat op. Let op: je blijft de hele tijd geblinddoekt. Nadat iedereen elkaar heeft ontmoet, en wij de matches hebben opgeschreven, gaan de blinddoeken af. Dit is het eerste moment op de avond waarbij je de anderen kunt zien.

De setting: denk aan thee en chocolade, matrasjes en meditatiekussentjes, zachte muziek en een klankschaal. Schoenen uit, losse kleding, een sfeervolle ruimte met kaarsjes (ja, die zie je dan weer niet maar toch…).

***Nog niet eerder gestelde vragen:***

*Moet ik tijdens de avond met mijn neus in de oksel van de ander duiken?*
Nee. De reukzin kan op allerlei manieren geprikkeld worden. We kunnen jullie laten ruiken aan een bakje met kaneel, of een bijzondere olie of bloem. Maar hé, als je wil, en je date is het er mee eens: leef je uit en ruik aan die oksel (als je ‘m kunt vinden).

*Wat als ik het spannend vind?*
Wij zijn er om het proces te begeleiden. De groep blijft klein zodat wij makkelijk met jullie in contact blijven. De oefeningen zullen langzaam worden opgebouwd en niets in verplicht. Je kunt prima meedoen zonder bijvoorbeeld in aanraking te gaan. Het is ook altijd mogelijk om er even uit te gaan. Als je je blinddoek af wil doen begeleiden we je naar een andere ruimte waar je de groep niet kunt zien. Zo blijven de deelnemers in de groep zich ook veilig voelen, wetende dat alleen Benthe en Valine hen zien.

*Uuuhh, wat ga ik precies proeven?*
Een druif, of een stukje brownie, wellicht citroensap als Valine en Benthe zich baldadig voelen. Geen lichaamssappen dus… (Tenzij jij en je date dat graag willen, ga je gang…).

*Maar ik wil mijn potentiële dates zien!*
Ah ja, dat kan… aan het einde van de avond. En als je dan een heel sexy iemand ziet, moet je even moed verzamelen. Want de matches zijn dan al gemaakt. En die houden we nog even geheim. Dus dan komt het aan op ouderwets het gesprek starten en iets vragen als: “Lijkt het je leuk om morgen met mij m’n hond uit te laten?”

***Praktische informatie***
* Leeftijd: 30 tot en met 45 (Val je hierbuiten? Neem contact met ons op.)
Groep: We gaan voor een gelijke verdeling mannen en vrouwen. (minimaal 10 maximaal 16 in totaal)

Voel je je niet op je plek in deze heteronormatieve date-setting? Neem contact met ons op! Bij genoeg animo organiseren we de volgende keer graag een queer date avond.

* Inloop vrouwen: 18.55-19.10
* Inloop mannen: 19.15-19.30
* Date avond: 19.30-22.00
* Napraten (zonder blinddoek): 22.00-22.30

Omdat dit de eerste keer is dat wij Proeftijd organiseren, kun je deelnemen voor een speciaal proefkonijnentarief van 10 euro

Wednesday 22 March 2023 van 19:00 tot 22:30

Sikkelstraat 3, 6532 VA Nijmegen, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Vreemd, vuig en bijzonder”

Proeftijd nodigt je uit om te genieten van de geneugten des levens: voelen, proeven, ruiken, dansen en daten, bewust en in het moment.

1. Choose your tickets
Ticket Vrouw

€ 10,00
Including service fee
Sold out
Ticket man

€ 10,00
Including service fee
Sold out
Wachtlijst mannen

De tickets voor mannen zijn op dit moment uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Dan kan dat met dit gratis ticket. Als er een plekje voor je vrijkomt, ontvang je bericht van ons en kun je alsnog een kaartje kopen.

Free
Wachtlijst vrouwen

De tickets voor vrouwen zijn op dit moment uitverkocht. Wil je op de wachtlijst? Dan kan dat met dit gratis ticket. Als er een plekje voor je vrijkomt, ontvang je bericht van ons en kun je alsnog een kaartje kopen.

Free
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Proeftijd: Daten in het Donker

Meer evenementen van Proeftijd

Wednesday, 26 Apr. om 19:00
Proeftijd: Daten zonder woorden
Proeftijd
Sensualiteit Dating Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 26 May. om 15:00
Verbindingsweekend Eibernest
Kleur & Kado
Gatherings Verbinding Innerlijke reis
Sunday, 23 Apr. om 10:00
Ritual Dance & Ontvlam
Ritual Dance
Ritual Dance Dansen in verbinding Dating
Saturday, 01 Apr. om 12:30
PlayCastle - Opening April
Play Partners
Conscious Sexuality Tantra Verbinding
Saturday, 25 Mar. om 15:00
Women’s Circle: Journey to the Inner Child
Lilian Huisman - Coaching
Innerlijk kind Vrouwen Cirkels Verbinding
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl