Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenretraite ~Stap in jouw Bloeikracht

Vrijdag 31 maart 2023 om 15:00 tot zondag 02 april 2023 om 16:00

't Zonnehuis, Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen, Netherlands

Over dit evenement

Lieve sisters, Vier de lente, vier jezelf, π’Šπ’• π’Šπ’” π’•π’Šπ’Žπ’† 𝒕𝒐 𝒄𝒆𝒍𝒆𝒃𝒓𝒂𝒕𝒆!

Wees welkom op deze inspirerende retraite waar je met gelijkgestemde vrouwen volledig tot bloei komt. We laten de winter achter ons, en openen ons deze dagen voor dit seizoen van hergeboorte, vernieuwing en zinderend ontwaken. 3 dagen to Bloom from Within, maak jij de cirkel compleet?

Op een oeroude krachtplek midden in de natuur stappen we samen in een cirkel van verbinding. Een veilige bedding waarin je verzacht. Hier kun je delen, dansen, verstillen, huilen, lachen, hier kun je zijn. Hier bekrachtig je de vlam van kracht, liefde en wijsheid ten volle.

In onze heilige cirkel delen we onze levensverhalen, dromen en verlangens, we geven elkaar de ruimte te zijn wie we zijn.

Yoga, dans, verstilling, ceremonies, storytelling, hart verbindingen, ademwerk, meditaties en sisterhood deelmomenten, elke samenkomst is verdiepend waarbij je liefdevol wordt begeleid in jouw proces en innerlijke reis.

Hier in de cirkel kijken we alles in volle openheid aan.

Zijn er misschien belemmerende overtuigingen die je tegenhouden om in je intuΓ―tieve bloei kracht te leven? Nu is het moment om daar goed naar te kijken. Oude verhalen die niet meer dienen, conditioneringen, schaamte, schuld, oordeel en belemmerende patronen, wat breng jij naar het licht?

We gaan op ontdekkingsreis door de schat die in jou leeft. Wat hoor je in de diepte van je hart, hoe kan jij volledig tot bloei komen?

Kracht daar gaat deze transformerende tijd over. Dwars door de soms intense veranderingen heen onszelf keer op keer bekrachtigen om het licht te laten schijnen op dat wat niet meer dient om meer dan ooit vanuit ons hart en ziel te leven. Trouw aan ons eigen pad en de waarachtige kracht die in ons leeft.

Al dansend op het ritme van de lente laten we steeds meer los en verwelkomen we nieuwe ervaringen om van te groeien en te bloeien. Vanuit jouw stralende licht ga je meer dan ooit betekenis geven aan jouw leven.

𝐴𝑛𝑑 π‘‘β„Žπ‘’ π‘‘π‘Žπ‘¦ π‘π‘Žπ‘šπ‘’ π‘€β„Žπ‘’π‘› π‘‘β„Žπ‘’ π‘Ÿπ‘–π‘ π‘˜ π‘‘π‘œ π‘Ÿπ‘’π‘šπ‘Žπ‘–π‘› π‘‘π‘–π‘”β„Žπ‘‘ 𝑖𝑛 π‘Ž 𝑏𝑒𝑑 π‘€π‘Žπ‘  π‘”π‘Ÿπ‘’π‘Žπ‘‘π‘’π‘Ÿ π‘‘β„Žπ‘Žπ‘› π‘‘β„Žπ‘’ π‘Ÿπ‘–π‘ π‘˜ 𝑖𝑑 π‘‘π‘œπ‘œπ‘˜ π‘‘π‘œ π΅π‘™π‘œπ‘ π‘ π‘œπ‘š

Omgeven door bomen, bloemen en een heerlijk lentezonnetje kom je volledig tot bloei. Hier vier je jouw unieke kracht en eigenheid. Innig verbonden met jouw creativiteit, levensvreugde en jouw diepe weten dat je de weg wijst.
3 dagen boordevol lichtheid, transformatie en bloeikracht. Ga je met ons mee?

We verankeren onze ervaring door:

*Intentie Ceremonie
*Kundalini Yoga en Chakra balancing sessies
*Feminine Breathwork
*Mantra Meditaties
*Story Telling
*Shakti Dance
*Sharing Circles
*Proceswerk
*Closing Ceremonie

Na dit weekend ga je vol energie, inspiratie en met een grote lach weer naar huis. En je weet: When women rise, we lift up all aound us.

Voel je YES! Deze retraite is een prachtig cadeau voor mijzelf? Meld je dan aan. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen

Investering:

Tweepersoonskamer Lenteactie
€449,- op basis van een gedeelde tweepersoonskamer. De kamers zijn licht, ruim en hebben een fijne warme sfeer. Alle kamers beschikken over een eigen douche en een toilet.

Vierpersoonskamer Lenteactie
€399,- op basis van een gedeelde vierpersoonskamer. De kamers zijn licht, ruim en hebben een fijne warme sfeer. Alle kamers beschikken over een eigen douche en een toilet.

Privekamer Lenteactie
Wil je liever een eigen kamer? Dat kan. Er zijn een aantal eenpersoonskamers beschikbaar.
Investering: €615,-

Accommodatie:

De retraite vindt plaats op een schitterende plek aan de rand van een prachtig bos en heidegebied. Een oeroude krachtplek waar je je meteen thuis voelt.

We komen samen in het stralende Zonnehuis. Een plek vol licht, ruimte en bezinning. Omgeven door een groot erf vol gras, bomen en bloemen voel je je meteen welkom. Schaapjes in de wei, hier kom je tot rust. Er is een moestuin met groenten en kruiden waar de kok regelmatig mee kookt. Op het erf staan gezellige zitjes waar je heerlijk kunt lezen en mijmeren. Je krijgt hier echt een beetje een Pipi Langkous gevoel. De plek voelt vrij en blij en ademt rust en ontspanning uit.

Het bos aan de rand van de locatie is prachtig! We gaan dan ook zeker een fijne boswandeling maken en wie weet kunnen we zelfs dippen in de verfrissende zoetwaterbron vlakbij een Nederlands watervalletje. Enne, met een beetje geluk komen we onderweg nog een ree of edelhert tegen. Omgeven door natuur voel je hier geinspireerd, opgeladen en tot bloei komen.


Eten:

Er wordt vega / vegan en voor het overgrootste gedeelte bio gekookt, en hoe! Elke maaltijd is met liefde, zorg en een grote lach bereid. Elk gerecht verrassend en super voedend. Met een beetje geluk wordt het brood vers gebakken, en zijn de ingredienten uit de soep uit eigen tuin geplukt. Of het nu een kleurrijke salade is of een overheerlijke paddenstoelen risotto, elke maaltijd is vanuit passie op je bord getoverd en dat proef je.

Laat het ons weten als er voedsel allergieen zijn. Onze kok houdt hier vanzelfsprekend rekening mee.

Wil je graag met ons mee? Reserveer dan gauw jouw plekje in de cirkel. Ik kijk er naar uit om je op die prachtige plek in het groen welkom te heten.

Liefs,
Maaike

Reviews:

β€œDe retraites die Maaike organiseert zijn echt om aan te raden. Maaike weet een mooie vrije/ open sfeer te creeren waar iedereen zich gehoord en thuis voelt. Voor mij persoonlijk heeft het sterk bijgedragen aan het proces waar ik in zit. Een fijne verdieping naar binnen en een spirituele groei. Het raakte precies de onderwerpen waar ik mee bezig was in de tijd. Ik heb meerdere retraites kunnen bijwonen afgelopen periode en iedere retraite heeft zijn eigen energie en verdieping gehad. Ik heb zoveel mogen loslaten.en mooie open gesprekken gehad. En begrijp steeds meer hoe je meer liefde en compassie voor jezelf krijg door de mooie zaadjes die Maaike plant tijdens haar retraites. Dank je wel, liefs Marianne”


β€œDe Blossom into Being Kundalini-retraite is de derde retraite met Maaike waaraan ik heb deelgenomen. Maaike is een liefdevolle vrouw, die vriendelijkheid en zoveel licht uitstraalt, alles wat door haar wordt georganiseerd verrijkt je geest, lichaam en ziel. Maaike heeft altijd kleine verrassingen om met haar deelnemers te delen, de sessies en ceremonies zijn diep en kleurrijk. Mensen voelen het vertrouwen van de cirkel, openen zich en in slechts een paar dagen wordt de groep een familie. Ik heb naast waardevolle inzichten en transformatie ook echt een aantal vriendinnen aan de retraites overgehouden" Teodora

"De gekozen locatie was geweldig midden in de natuur met een krachtige energie. En de fantastische kok verraste ons met verse en heerlijke veganistische maaltijden. Iedereen die het geluk heeft deel te nemen aan een van de retraites van Maaike geeft zichzelf zoiets moois. De eerste stap komt van binnenuit, namelijk jezelf op de eerste plaats zetten en jezelf de tijd gunnen om deel te nemen aan deze prachtige reis, je zult er geen spijt van krijgen” – Judith

Vrijdag 31 maart 2023 om 15:00 tot zondag 02 april 2023 om 16:00

't Zonnehuis, Beekbergerweg 25, 7371 EV Loenen, Netherlands

Over de organisatie

“"If you realized how beautiful you are, you would fall at your own feet.””

Inspirerende, verdiepende, transformerende vrouwen retraites

Reviews

Ingrid

Bezin, Beziel, Bekrachtig ~ Eendaagse Retraite

Wat een prachtige, diep verbindende dag was het! Dank je wel lieve Maaike voor jouw liefdevolle en krachtige begeleiding. Het voelt als een enorm cadeau om na deze bijzondere 1 daagse retraite zo bewust en vol bezieling het nieuwe jaar in te kunnen stappen!

Lees meer

Vrouwenretraite ~Stap in jouw Bloeikracht

Meer evenementen van In Bloei

Vrijdag, 26 apr. om 15:00
Time To Bloom ~ Vrouwen Retraite 26 - 28 april Friesland
In Bloei
Vrouwen workshops Meerdaagse retraites Innerlijke Reis
Vrijdag, 14 jun. om 15:00
In Vuur en Vlam ~ Vrouwen Retraite 14 - 16 juni Friesland
In Bloei
Meerdaagse retraites Vrouwencirkels Innerlijke Reis
Dinsdag, 22 okt. om 14:00
Landen in jouw zachte kracht ~ Vrouwen Retraite 22-27 oktober Portugal
In Bloei
Meerdaagse retraites Innerlijke Reis Vrouwencirkels

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Woensdag, 24 apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Zaterdag, 04 mei. om 11:00
Gathering - Playday: Herontdek het spelen, release your inner child
Breath Flow
Movement De stem van binnenuit Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl