Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De Witte Zwaluw

Terug naar natuur! Wij verzorgen meerdaagse retraites op onze schitterende locatie in Finland. Tevens bieden wij (spirituele) kampeerplekken aan

Volgen

0648268167

Niet beschikbaar
Bezoek de website

Evenementen van De Witte Zwaluw

Sunday, 21 Jul. om 10:00
Terug naar je natuur, 13 dagen
De Witte Zwaluw
Meerdaagse retraites
Monday, 05 Aug. om 10:00
(leren) Helen met de natuur, 5 dagen
De Witte Zwaluw
Meerdaagse retraites
Wednesday, 14 Aug. om 10:00
Stilte-retraite, 5 dagen
De Witte Zwaluw
Meerdaagse retraites Stilteretraite
Friday, 30 Aug. om 10:00
Embla retraite, 9 dagen (vrouwen retraite)
De Witte Zwaluw
Meerdaagse retraites
Friday, 13 Sep. om 10:00
Koppels retraite, 9 dagen
De Witte Zwaluw
Meerdaagse retraites
Tuesday, 24 Sep. om 10:00
Ask retraite, 9 dagen (mannen retraite)
De Witte Zwaluw
Meerdaagse retraites
“Terug naar je natuur!”

Over de organisatie

De Witte Zwaluw is een spirituele (natuur) plek waar je wordt uitgenodigd om terug te gaan naar de natuur, jouw natuur, je kern, je missie, je zielenpad. Wij zijn in staat, met al onze kennis, om jou op organische wijze te begeleiden naar jouw kern en zullen samen met jou eventuele blokkades/pijnpunten onderzoeken en waar nodig aanpakken. Onze retraites gaan de diepte in en wij ondersteunen jou terwijl we jou je eigen reis laten maken. Naast deze retraite 'terug naar je natuur' zijn er ook retraites voor vrouwen, voor mannen en voor koppels. Ook stilte retraites en (leren) helen met de natuur retraites zijn beschikbaar. Wij maken tijdens onze retraites gebruik van meditatie, sjamanistische visualisaties, hypnotherapie, regressietherapie, energetische therapie en systemisch werk.

Terug naar de natuur: dat betekent buiten douchen, een composttoilet buiten, gebruik maken van de elementen. Tegelijkertijd weten we dat, wanneer je hard aan jezelf aan het werk bent, het belangrijk is dat je goed slaapt en eet. Hier hoef jij je niet druk over te maken, je hebt een goed veldbed, maaltijden zijn inclusief, evenals beddengoed en handdoeken.
Je kunt bij ons ook heel kleinschalig (spiritueel) kamperen. Ook hier geldt: back to nature. Bij het kopje 'Prijzen/Agenda' kun je zien wanneer de retraites plaatsvinden en wanneer je kunt kamperen. Kleinschalig betekent dat 8 personen/ 5 tenten het maximum is.
In 2023/begin 2024 is het nog mogelijk in Nederland om workshops en bijscholingen te volgen, sommige van deze bijscholingen zullen in de loop van de tijd ook online te volgen zijn.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
De Witte Zwaluw

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Stembevrijding Mantra zingen
Ontspanning & Bevrijding Via Klank & Muziek
Mannen Workshops
Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl