Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Andersohm

Wil je een innerlijke reis maken? Ik reis met je mee als gids. We maken gebruik van Opstellingen, Rituelen, Adem- Energie-en Lichaamswerk.

Volgen

0643775663

Castricum, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Andersohm

Uitverkocht
Sunday, 25 Jun. om 14:00
Rite van de Baarmoeder
Andersohm
Rite of the Womb
Saturday, 20 May. om 19:00
Proeftuin
Andersohm
Familieopstellingen
Wednesday, 17 May. om 19:00
Opstellingen avond 'ont-moetingen'
Andersohm
Familieopstellingen
“Het leven wordt voorwaarts geleefd en achterwaarts begrepen”

Over de organisatie

Toeval bestaat niet, er is altijd een reden dat je iemand tegenkomt op je pad.
Hij of zij is je leraar, je spiegel, je uitdaging, je les.
Alles wat je kiest, maakt jou uniek.
Wat of waar jij in gelooft maakt jou uniek, dat is je blauwdruk.
Je familie, je omstandigheden, je normen en je waarden. Wat je doet of wat je niet doet. De keuzes in je vriendschappen, relaties, in werk.

Mijn naam is Chantal, geboren in 1974 en mijn liefde voor Systemisch Werken is ontstaan toen ik telkens tegen dezelfde 'thema's' en obstakels aanliep in mijn leven. De strijd met mijn moeder, geen verbinding voelen met de mensen om mij heen. Een burn-out, vluchten in werken en feestjes.
Ik kon niet meer kiezen en was vergeten wie ik was.

Het bleek al snel dat de combinatie van aanraking Massage van de Ziel ~Reiki~ en het zichtbaar maken van mijn binnenwereld via Systemisch Werken een goede basis gingen vormen voor het uiten van mijn gevoelens, het aangeven van mijn grenzen en het maken van gezondere keuzes.

Hoe pas ik dit nu toe in mijn leven?

Door mijn liefde voor de basis, de simpelheid van het leven en de natuur en haar elementen (water, vuur, aarde, lucht) ontdekte ik dat deze elementen altijd aanwezig zijn en je daar altijd mee kunt (mag) spelen! Ze bevatten energie die je op veel manieren kunt gebruiken. En dat ben ik gaan doen.
Ik ben gestart met de opleiding Systemisch Werken en daar ontdekte ik dat ik totaal niet wist wat mijn plek is in het systeem. En als je niet weet wat je plek is, weet je ook niet wat je taak is.
Ik ging dus een diepe reis naar binnen maken waar ik geraakt werd door de eenvoud van het opstellen, maar vooral geraakt werd door de kracht van het opstellen. En de inzichten die ik meteen kon toepassen in mijn leven.
Ik ontdekte:
het Water dat meebeweegt (het stromen van mijn levensenergie)
de Warmte van het vuur (de passie in mij, mijn vuur dat brandt, waar ik van 'aan' ga)
de Lucht die ik inadem (adem die mij tot rust brengt)
de Aarde waar ik op loop (het meedoen in de maatschappij)
deze elementen opnieuw, op een andere laag. En dat ze al in mij en de mens zitten en dat wij het door de jaren heen zijn verleert om te luisteren naar ons lijf, ons gevoel, onze elementen en ook daarnaar te handelen (je lijf spreekt de universele taal van de liefde).
Als je jezelf terug brengt naar de basis, alle lagen afpelt, dan kom je terug bij je ware natuur en kun je vanuit daar weer bewegen.
Voordat je weer kunt bewegen maakt het systeem je bewust waar je blokkade zit. Het werken met een thema en het opstellen van je innerlijke wereld maakt helder waar er weer beweging mag komen. Waar het weer mag gaan stromen, zodat er lucht vrij komt, je weer energie krijgt en weer zicht krijgt op je (vastgeroeste) patronen en overtuigingen en hoe je deze kunt herkennen en er met andere ogen naar mag kijken en daardoor anders mag reageren op situaties.

Waarvoor kun je bij mij terecht?
Als je je bewust wilt worden van je gedrag.
Als je je niet goed genoeg voelt.
Als je van buiten stoer doet en van binnen verdriet voelt.
Als je altijd 'aan' staat en geen innerlijke rust kunt voelen of vinden.
Als je......(vul zelf maar in).
In mijn praktijk kun je terecht voor 1-op-1 sessies. Dan werken we met de poppetjes, visualisaties en/of de vloerankers. 
1x Per maand organiseer ik een proeftuin (zie Agenda) waarbij je kennis kunt maken met het systemisch werk. Je doet samen met de andere deelnemers enkele oefeningen waarbij je kunt ervaren wat een representant 'doet' en we doen een opstelling.
Wil je samen op 'reis' dan ben ik je reis-gids en loop een periode mee op je pad. Daarbij gebruiken we de kracht van het opstellen, Rituelen,, Adem , Energie-en Lichaamswerk en de elementen van de Natuur.

Ik ont-moet je graag in mijn praktijk!

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Andersohm

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Healing
Ontspanning & healing op mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Ik werk met mindfulness, yin yoga en reiki.
Yoga
Creating magical moments. Studio Zee organiseert events die staan in het teken van zelfzorg en spirituele ontwikkeling.
Ademcirkel
Ademen, hoe doe jij dit? Zit je ademhaling hoog of laag? Is het rustig of toch wat gehaast? En wat zegt dit over jou? Ontdek dit, op jouw manier.
Vrouwen workshops Natuur
Het Zachte Kracht Collectief organiseert workshops gebaseerd op leven dichtbij de natuur en op wijsheden die al eeuwenlang doorgegeven worden.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl