ABUNDance

Coaching via dans / Ecstatic Dance / Systemic Dance -dansopstellingen / Private Day Retreats

Over deze organisatie

ABUN Dance creëert gelegenheden om overvloed te ervaren. Via dans, beweging, ontspanning en natuur word je uitgenodigd om weer te leren dansen met de natuurlijke rijkdom van dit leven.

Lees meer
“Your dance with life ... ”

Evenementen van ABUNDance

Zaterdag, 20 aug. om 19:00
ECSTATIC DANCE new talent DJ Tim & DJ Michael
ABUNDance
Ecstatic Dance Live muziek

Dit zeggen anderen over
ABUNDance

Tinne Grolus
Ecstatic Dance DJ Jera + dansopstelling / systemic dance

Sublieme plek, fantastische dj, fijne energie!

Lees meer
08 augustus 2022 om 13:12
Jill V
ECSTATIC DANCE DJ Sefrijn + Workshop RITUAL PLAY

Mooie setting, goeie dj, fijne energie en super vibes ❤️

Lees meer
22 mei 2022 om 11:02
Elke Vandromme
ECSTATIC DANCE DJ Caroline + vooraf: JOUW DANS Workshop

De workshop voelde als een leuke, innerlijke reis waarin beperkende gevoelens ruimte kregen d.m.v. beweging en geluid en het voelde bevrijdend dat alles aanwezig mocht zijn. Toen ik aankwam voelde ik me nog wat ongemakkelijk door de lange rit, maar na een korte tijd voelde ik me vrijer, vrolijker, opener, liefdevoller en kon ik mezelf helemaal accepteren en toelaten om te zijn zoals ik was in het moment. De ecstatic dance was een heerlijke extensie van de JOUW dans workshop en ook hierin voelde het heel bevrijdend en soms zelfs ontroerend hoe we d.m.v. beweging, bewuste connectie kunnen maken en ervaren met elkaar, nadat we bewust contact met onszelf hebben gemaakt. (Dit hoeft trouwens niet voor mensen die dat niet willen.) Het is voor iedereen een unieke ervaring en toch beleven we het samen. Ecstatic dance is een aanrader voor iedereen die zich onbeschaamd en vrij, doch respectvol wil uiten via beweging. Dit is de tweede keer dat ik DJ Caroline haar muziek meemaak, en ieder nummer wist me mee te nemen in zowel zachte, als wilde, speelse als avontuurlijke, dromerige als sensuele, liefdevolle als kriebelende gevoelens en bewegingen. Dank jullie wel voor deze prachtige dag en o ja, de prachtige locatie in de tuin van Hanne. Dank dank dank! Bless you all!!!

Lees meer
03 mei 2022 om 22:16
Jessica Geens
ECSTATIC DANCE DJ Caroline + vooraf: JOUW DANS Workshop

Thuis komen. Zalige locatie, magische sfeer en alleen maar mooie mensen.

Lees meer
02 mei 2022 om 08:05
Sandra C
ECSTATIC DANCE DJ Caroline + vooraf: JOUW DANS Workshop

Prettige, veilige setting. Interessante workshop die mij op een originele manier meer inzicht gaf over verschillende vlakken van mijn leven. Daarna heerlijk verder gedanst met een fijne groep mensen. Dankjewel!

Lees meer
01 mei 2022 om 15:08

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Yoga Meditatie Creativiteit
Drops of yoga is a mobile Yin Yoga studio. We organise down-to-earth Yin Yoga and Yoga Nidra classes and like to combine this with art workshops.
Ecstatic Dance Vrije Dans Intuitive Dance
Een plaats om te dansen en op te gaan in de muziek. Vrij, verbindend, veilig en warm. Pure Ecstatic Dance in een betoverende zaal, helemaal voor jou!
Adem Ademcirkel
Holistic (breathwork) trainer & coach. 1-op-1 en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.
Aanraking
Op een laagdrempelige manier kennismaken met Rebalancing in een kleine groep. BeBrave is er voor mannen (Only Men) en voor vrouwen (4QUEENS).
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl